Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempionāta atklāšanas mačā Latvija zaudē Nīderlandei

Juris Miņins
Juris Miņins

Pasaules čempionāta atklāšanas mačā Latvija zaudē Nīderlandei
Latvijas bendisti
Foto: Maria Nisson, Xfoto

Ar zaudējumu savu dalību 2012. gada Pasaules čempionātā bendijā, kurš norisinās Kazahstānas pilsētā Almatā, sāka Latvijas izlase, kas atzina Nīderlandes hokejistu pārākumu ar 2:6.

Latvijas un Nīderlandes mačs, kas bija arī Pasaules čempionāta B grupas atklāšanas spēle, lai arī sākās visai līdzīgi, tika aizvadīts ar tulpju zemes pārstāvju pārākumu. Pirmajā puslaikā viņi divreiz pārspēja Latvijas izlases vārtsargu Uldi Eldmani, bet otrajās 45 minūtēs nīderlandieši guva četrus vārtus uz ko mūsējie prata atbildēt vien ar diviem rezultatīviem raidījumiem.

Latvijas izlases labā vārtus guva Dmitrijs Šancovojs, kurš pēc Mihaila Kokļina piespēles, realizēja stūra sitienu, bet vēlāk rezultatīvs bija arī pats Kokļins.

Jāpiebilst, ka, cīņā par vietu B grupas izslēgšanas spēlēs un iespējamo iekļūšanu augstākajā grupā, vēl Latvijas izlasei Pasaules čempionātā būs jātiekas ar Ungārijas, Kanādas un Baltkrievijas komandām.

A grupā šogad savā starpā sacenšas Krievijas, Zviedrijas, Somijas, Kazahstānas, ASV un Norvēģijas komandas, bet C grupā ir tikai trīs komandas – Igaunija, Japāna un Kirgiztāna.

Izmantotie resursi:
Federation of International Bandy

  -1 [+] [-]

, 2012-01-30 17:18, pirms 12 gadiem
..."Latvijas izlase, kas atzina Nīderlandes hokejistu pārākumu ar 2:6." Šis teikums galīgi garām.
Latvija Nīderlandi hokejā bez slidām varētu uzvarēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-30 17:55, pirms 12 gadiem
kreilis18 rakstīja: ..."Latvijas izlase, kas atzina Nīderlandes hokejistu pārākumu ar 2:6." Šis teikums galīgi garām.
Latvija Nīderlandi hokejā bez slidām varētu uzvarēt.
Bendijs = hokejs ar bumbiņu.