Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Atklās OSC peldbaseinu

Otrdien plkst.15 Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) svinīgi atklās Olimpiskā sporta centra (OSC) peldbaseinu, kuru centrs savā īpašumā ieguvis pēc Rīgā notikušā NATO samita.

Pērnajā gadā LOK un Aizsardzības ministrija vienojās, ka pēc Olimpiskā centra veiktās rekonstrukcijas NATO samita vajadzībām un ēkas nodošanas atpakaļ tās īpašniekam, LOKam būs iespēja jaunajās telpās izbūvēt peldbaseinu, kā arī biroju telpas.

Rezultātā NATO samita preses centra vietā ir tapis moderns peldbaseins, kuru iespējams ar pārdalāmo sienu sadalīt divās daļās un pielāgot dažādām peldēšanas sporta vajadzībām. Sešu celiņu baseinā, kura dziļums ir no 1,40 līdz 2,80 metriem un kurš ir 50 metrus garš, tā apmeklētāji varēs sev piemērotā laikā izmantot peldbaseina piedāvātos pakalpojumus.


Kā pirmie jauno peldbaseinu iemēģināja modernās pieccīņas labākie sportisti Eiropā, kuri šā gada jūlijā OSC cīnījās par Eiropas čempiona titulu. Sacensību organizētāji saņēma pozitīvas atsauksmes par čempionāta norises vietu un īpaši atzinīgi novērtēja iespēju izmantot baseinu 50 metru un 25 metru garumā.

Pasākuma viesus uzrunās un peldbaseinu atklās LOK prezidents Aldons Vrubļevskis un SIA "Olimpiskais sporta centrs" direktore Zane Grundiņa-Arāja.


Informāciju sagatavoja:
LOK preses sekretāre Ilze Āķe - Vīksne

     [+] [-]

, 2007-10-29 11:35, pirms 17 gadiem
Interesanti, ka tagad atklāj, bet EČ modernajā pieccīņā jau jūnijā norisinājās arī šajā peldbaseinā. Toreiz, kad vēl Preses centrā bijām, tad uzzināju, ka būs 50 m baseins, kas patīkami pārsteidza. Vienīgais, ka celiņu skaits varēja būt 8, nevis 6, bet tas nebija iespējams, jo citādi Grostonas iela būtu jāpārceļ vai jāslēdz šajā posmā... Katrā gadījumā skats no šīs ēkas ir labs.

  +1 [+] [-]

, 2007-10-29 11:39, pirms 17 gadiem
Vai tad tāds raksts jau nebija?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-29 11:42, pirms 17 gadiem
Ideāli, tikai nez cik $$$ būs jāmaksā.

     [+] [-]

, 2007-10-29 13:21, pirms 17 gadiem
Lūk, lūk, mani arī interesē, cik ir jāmaksā par peldi un vai varēs katru dienu apmeklēt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja