Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Sestdien Rīgā notiks IFBB starptautiskais kauss fitnesa sporta veidos "Rīgas pērle 2023"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Rīt, 30. septembrī, plkst.14:00 Rīgā, ATTA Centrā (Krasta ielā 60), sāksies ikgadējais fitnesa sporta veidu pasākums IFBB starptautiskais kauss junioriem un pieaugušajiem “Rīgas Pērle”.

Sacensības organizē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta, LSFP, Izglītības un zinātnes ministrija finansiālu atbalstu. Organizatoru mērķis ir popularizēt un attīstīt bodibildinga, klasiskā bodibildinga, fitnesa, bodifitnesa, bikini, mens physique, wellness un fit model sporta veidus Rīgā, sekmēt attiecīgo sporta veidu atpazīstamību un attīstību.

Šādas starptautiskas sacensības veicina Latvijas sportistu izaugsmi un meistarību, kā arī dod iespēju noskaidrot labākos Latvijas sportistus dalībai IFBB pasaules čempionātā fitnesā. Allaž šāda veida sacensībās Rīgā gan pasaules čempionātos, Eiropas čempionātos, Pasaules kausā, gan arī "Rīgas pērlē" ir kvalificēta un starptautiska tiesnešu kolēģija.

Sacensības “Rīgas Pērle 2023” pulcēs sportistus dažādās sieviešu un vīriešu fitnesa sporta veidu disciplīnās: bikini, bodifitness, fit model, wellness, men's physique un citās. Kopā būs12 sporta disciplīnās. Šīs sacensības ir aŗi augsta līmeņa šovs, kas izceļas ar profesionālu organizāciju, lielisku skatuvi, izsmalcinātiem apbalvojumiem, atlētisku un skaistu sportistu klātbūtni, tāpē organizatori aicina apmeklēt krāšņo sporta pasākumu klātienē, atbalstīt pašmāju un ārvalstu sportistus un smelties iedvesmu un motivāciju veselīgam dzīvesveidam.

Pasākumu varēs vērot arī TV4 un sportacentrs.com.

Izmantotie resursi:
SĀKUMS - Latvijas Bodibildinga, Fitnesa un...