Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Koķe: "Jaunajiem sportistiem ideāls ir Išejevs"

Andrejs Siliņš

Koķe: "Jaunajiem sportistiem ideāls ir Išejevs"
Izglītības un zinātnes ministreTatjana Koķe
Foto: Jānis Saliņš/ F64

"Augusta sākumā, pavadot jūs uz Singapūru, minēju, ka jauniešiem ir vajadzīgi ideāli, uz ko tiekties un kam līdzināties. Viennozīmīgi – Latvijas jauniešiem šāds ideāls ir Intars," pēc atgriešanās no Singapūras, kur notika Pasaules jaunatnes I olimpiskās spēles sacīja Latvijas Izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe.

"Jūs esat pirmie, kas pārstāvēja Latviju Pasaules jaunatnes I olimpiskajās spēlēs! Būt pirmajiem un bruģēt ceļu, ir visgrūtāk, taču jūs visi šo pārbaudījumu esat veikuši kā izcilnieki, turklāt no 11 komandas dalībniekiem četri sportisti ir iekļuvuši pirmajā sešiniekā," teica Koķe, kura patiecās sportistiem par gribasspēku, fizisko izturību un morālo spēku, kā arī viņu treneriem, vecākiem un visiem atbalstītājiem, kuri palīdzējuši saviem bērniem un audzēkņiem rast dzīvē ceļu, kas nākotnē mūsu jaunajai paaudzei noteikti nesīs lielus sasniegumus.

Ministre īpaši pateicās un uzteica šķēpmetēju Intaru Išejevu par izcīnīto trešo vietu un teica paldies viņa trenerim Guntaram Marksam. Šis sasniegums bija gan medaļa Latvijai, gan vienlaikus jauns sportista personiskais rekords un mūsu valsts izcilo šķēpmešanas tradīciju turpinājums.

"Augusta sākumā, pavadot jūs uz Singapūru, minēju, ka jauniešiem ir vajadzīgi ideāli, uz ko tiekties un kam līdzināties. Viennozīmīgi – Latvijas jauniešiem šāds ideāls ir Intars," teica Koķe, piebilstot, ka otrdien Prāgā plānotajā tikšanās reizē ar Čehijas sporta ministru, viņa ar lepnumu stāstīts savam kolēģim par mūsu sportistu sasniegumiem Singapūrā. Noslēgumā ministre vēlēja jauniešiem turpināt sasniegt arvien jaunus panākumus, lai 2012. gadā Londonā lielajās olimpiskajās spēlēs Latvijas sportisti nonāktu uz pjedestāliem.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-29 17:31, pirms 14 gadiem
Visiem ir zināma saikne "portāls(īpašnieki)-Taņa(partijas piederība)",bet nevajag pataisīt cilvēku par izsmieklu!

 +14 [+] [-]

, 2010-08-29 17:32, pirms 14 gadiem
Tak vēlēšanas tuvojas.

 +14 [+] [-]

, 2010-08-29 17:41, pirms 14 gadiem
kā tad pārējiem sportisti, kas izcīna ceturtās vietas un katrs, kas cīnījās, ir pelnījis uzslavas

man jau liekas, ka koķe nav redzējusi ne vienu no sportistiem

atvainojiet, ka koķe uzrakstīju ar mazo burtu

 +16 [+] [-]

, 2010-08-29 17:57, pirms 14 gadiem
... ';

     [+] [-]

, 2010-08-29 19:42, pirms 14 gadiem
db01 rakstīja: atvainojiet, ka koķe uzrakstīju ar mazo burtu
viss ir pareizi.

  +1 [+] [-]

, 2010-08-29 19:54, pirms 14 gadiem
ar pliku paldies nepaeediiisi