Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Septembrī čempionāts viļņu braukšanā

Andrejs Siliņš

Sākot no 1. septembra, vadoties pēc vēja un laikapstākļu prognozes, sāksies Aloha Latvijas atklātais čempionāts viļņu braukšanā 2008. Latvijas kausa 3. posms viļņu braukšanā notiks Rietumu piekrastē.

Aloha Latvijas atklātais čempionāts viļņu braukšanā vērtēs starptautiska tiesnešu kolēģija, bet galvenais sacensību tiesnesis būs Elmārs Smiltenieks. Sacensību laikā tiks novērtēts arī pozitīvākais sacensību dalībnieks, kurš saņems pārsteiguma balvu no pulksteņu brenda Nixon. Par balvu fondu sacensību uzvarētājiem rūpēsies Aloha, Starshop un Nixon.

Dažas nedēļas pēc Aloha posma noslēguma notiks apbalvošanas ceremonija, sacensību filmas prezentācija un ballīte. Jaunākā informācija par ballītes norisi tiks publicēta organizatora Aloha mājas lapā aloha.lv.