Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Treneris draud neļaut Felpsam startēt

Treneris draud neļaut Felpsam startēt
Maikls Felpss
Foto: AP

Amerikāņu peldēšanas zvaigznes Maikla Felpsa treneris Bobs Boumens paziņojis, ka viņa aizbilstamais varētu nestartēt sacensībās līdz brīdim, kad stāsies spēkā jaunās paaudzes peldtērpu aizliegums.

Starptautiskā peldēšanas federācija šodien atstāja spēkā iepriekš pieņemto lēmumu, ka turpmāk sacensībās nedrīkstēs izmantot jaunās paaudzes peldkostīmus, ar kuriem pēdējo sezonu laikā laboti neskaitāmi rekordi. Turklāt visu ķermeni nosedzošus peldtērpus nevarēs izmantot vispār - vīriešu tērps nedrīkstēs būt virs nabas un zem ceļgaliem, bet sieviešu - nedrīkstēs apņemt kaklu un plecus un stiepties zem ceļgaliem. Šie noteikumi visdrīzāk nestāsies spēkā ātrāk kā nākamā gada aprīlī vai maijā.

Astoņkārtējā Pekinas olimpiskā čempiona Maikla Felpsa treneris Bobs Boumens paziņojis, ka līdz tam Felpsu sacensībās fani varētu arī neredzēt. “Man vienreiz pietiek - tas jānosaka nekavējoties! Mūsu sporta veids ir kļuvis par apsmieklu. Ja viņi nerīkosies ātri, viņi zaudēs to puisi, kurš piesaista līdzjutējus. Es viņam ieteikšu nepeldēt starptautiskās sacensībās - varbūt kādās vietējā līmenī. Šis ārprāts ir jāizbeidz tūlīt pat. Tā turpināties nevar. Mēs esam izsvītrojuši visu šī sporta veida vēsturi. Maikls trenējās piecus gadus, lai uzlabotu rezultātu par trim sekundēm. Šis zellis (brīvā stila sacensību uzvarētājs vācietis Bīdermans - aut.) to paveica vienpadsmit mēnešu laikā.”

Jau ziņojām, ka Felpss šīs dienas sacensībās 200 metru brīvā stila peldējumā pirmo reizi vairāku gadu laikā piedzīvoja sakāvi, atzīstot vācieša Paula Bīdermana pārākumu. Felpsam, atšķirībā no "Arena" poliuretāna kostīmā tērptā sāncenša, jauno peldtērpu liedza izmantot iepriekš uzņemtās saistības ar uzņēmumu "Speedo".

Izmantotie resursi:
msnbc.com

Slēpts komentārs: egils34

  -4 [+] [-]

, 2009-07-29 01:04, pirms 15 gadiem
Saņem, Vecīt! Ar "Speedo" supertērpu Olimpiādei pietika, bet tagad "Arena" griež pogas ārā
Bet vajag gan ātrāk tos aizliegumus. Tomēr ticu, ka Felpsam tas nepalīdzēs, jo tērps ir viens no galvenajām panākumu atslēgām

  +2 [+] [-]

, 2009-07-29 02:52, pirms 15 gadiem
Pareizi jau Boumens saka.. ir nu par traku.. bet Bidermans labais chalis... 11 meeneshos 4 sekundes
Nu,manupraat, Felpsam buus po..kad visi peldes vienaada tipa peldbiksees.

     [+] [-]

, 2009-07-29 04:45, pirms 15 gadiem
Es domaju pareizi ta fina dara nav ko savadak tas terps bez maz vai notur pats tevi virs udens.Labi,protams,parspileju,bet tomer tas aks daras peldesana ir slimi un jau vairs neizraisa mani intresi kad saka,ka ir labots akrtejais pasaules rekords es vienkarsi pat neiedzilinos,jo tik tiesam tas vairs nav tik aktuali.Bet,piemeram,ja vieglatletika labo rekordu tad gan cita lieta,bet peldesana vairs nevar piesaistit pat ar rekordiem,jo to ir par daudz.

     [+] [-]

, 2009-07-29 05:58, pirms 15 gadiem
Paši noslēdza nejēdzīgu līgumu ar Speedo un tagad pukojas!!! Bet par tērpiem piekrītu, es atbalstītu, ka peld visi pliki, bet tad arī nebūtu vienādi noteikumi visiem! Varbūt tikai pēc operācijām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-29 10:24, pirms 15 gadiem
labak pakluseet..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-30 11:50, pirms 15 gadiem
Pareizs lemums.