Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Notiks sacensības "Aloha Iron Man"

Notiks sacensības "Aloha Iron Man"
Rubens Lentens

Jau otro gadu "Aloha Team" organizē liela mēroga sacensības "Aloha Iron Man" un šogad dalībnieki sacentīsies kaitbordā un veikbordā. Kā īpašais viesis ieradīsies viens no pasaules labākajiem kaitborda braucējiem Rubens Lentens no Nīderlandes.

"Aloha Iron Man" sacensības notiks 9. augustā, Dubultu pludmalē, "Ride It Summer Jam" pasākuma laikā. Jūrā tiks izkārtotas trīs veidu konstrukcijas – "A-frame rail", "wallride" un divi "kicker", bet krastā būs ierīkoti divi baseini ar konstrukciju pa vidu. Vēja apstākļos kaitbordistiem būs iespēja sacensties trīs disciplīnās: "Rail contest", "Hang Time" un "Kiteloop", savukārt "wake" tajā pat laikā varēs demonstrēt prasmes baseinos.

Bezvēja apstākļos sacensībās būs tikai veikbords un dalībniekiem arī būs jādemonstrē savas prasmes uz jūrā izkārtotajām konstrukcijām. Lai arī sacensību dalībnieki var piedalīties katrā no disciplīnām atsevišķi, "Iron Man" titulu iegūs tas, kurš uzrādīs labāko rezultātu visās sacensību disciplīnās.

Laba atpūta garantēta ne tikai sacensību dalībniekiem, bet arī skatītājiem, jo būs labi pārskatāma sacensību norise, kā arī papildus pārsteiguma šovs – uz "Iron Man" sacensībām ieradīsies arī "Slingshot Global" Rubens Lentens, kurš ir "kite freestyle" ikona

Pirms sacensību sākuma Rubens atbildēs uz žurnālistu jautājumiem un sniegs autogrāfus interesentiem. Labvēlīgos laika apstākļos ap plkst.16 Rubens demonstrēs arī savas prasmes.

Iron Man sacensību norise

Līdz 11:00 treniņbraucieni
12:00 Slingshot rail contest
15:00 Slingshot kite loop
16:00 Ruben Len10 SHOW
17:00 Slingshot hangtime
18:00 Apbalvošana

Informāciju sagatavoja:
Ilze Pētersone