Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Gluhovs finālā piekāpjas Žuravļovam

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gluhovs finālā piekāpjas Žuravļovam
Konstantīns Gluhovs
Foto: Levi

26. martā Krievijas pilsētā Maskavā WBKF turnīrā par pasaules čempiona titulu kikboksā svara kategorijā virs 93 kg piedalījās arī Latvijas pārstāvis Konstantīns Gluhovs, kurš finālā tikai pēc punktiem piekāpās Ukrainas pārstāvim Pāvelam Žuravļovam.

Par WBKF pasaules čempiona titulu cīnījās četri sportisti: Pāvels Žuravļovs (Ukraina), Konstantīns Gluhovs (Latvija), Aleksejs Kudins (Baltkrievija) un Elvins Abbusovs (Krievija). Abbusovs tikai pēdējā momentā tika iekļauts dalībnieku sarakstā, par cik viņa vietā vajadzēja startēt pazīstamajam K-1 cīkstonim no Čehijas Pāvelam Maieram, kurš savulaik ringā ticies pat ar tādām leģendām kā Ernesto Hūsts un Žeroms Le Banērs. Maiers neierašanās iemesls nav zināms.

Sakarā ar dalībnieku maiņu, notika izloze, lai noskaidrotu, kurš ar ko cīnīsies. Rezultātā Gluhovam pretī stājās Krievijas sportists Abbasovs, savukārt Žuravļovs pusfinālā mērojās spēkiem ar Kudinu.
Gluhova – Abbusova pārī pēc punktiem uzvarēja Latvijas pārstāvis Konstantīns Gluhovs, bet otrajā pusfināla pārī arī pēc punktiem par uzvarētāju kļuva patreizējais WBKF pasaules čempions Pāvels Žuravļovs. Līdz ar to tiesības startēt finalā ieguva gan Gluhovs, gan Žuravļovs.

Fināls bija ļoti vienlīdzīgs, jo abi sportisti rādīja labu sniegumu. Taču pēc tiesnešu domām, nocīnoties visus atvēlētos raundus, pēc punktiem uzvarēja Ukrainas pārstāvis Pāvels Žuravļovs. Ukrainis šo WBKF pasaules čempiona jostu svara kategorijā līdz 93 kg izcīna jau otro reizi pēc kārtas.

Saistītie raksti: Gluhovs cīnīsies par pasaules čempiona titulu

Izmantotie resursi:
wbkf.ru

     [+] [-]

, 2009-03-31 11:08, pirms 16 gadiem
Paveicās!