Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rīt Jelgavas Ledus hallē bērniem iespēja piedalīties šorttreka sacensībās

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Rīt Jelgavas Ledus hallē bērniem iespēja piedalīties šorttreka sacensībās
Foto: zz.lv

Lai popularizētu šorttreku, Jelgavas Ledus sporta skola sadarbībā ar HK „Zemgale”, pateicoties VAS „Latvijas dzelzceļš” finansiālam atbalstam, 29.decembrī Jelgavas ledus hallē organizēs slidošanas sacensības pa apli hokeja laukumā. Sacensībās aicināti piedalīties bērni no 1999.- 2006.dzimšanas gadam.

Visi dalībnieki būs sadalīti 4 vecuma grupās. Sacensību dalībnieki tiek aicināti gan no bērnu dārziem gan no skolām. Visus dalībniekus gaida diploms par piedalīšanos, bet ātrākie saņems medaļas. Vislabākie katrā vecuma grupā zēniem un meitenēm atsevišķi tiks apbalvoti ar kausiem. Jelgavas Ledus sporta skola 2012.gadā pakāpeniski sāks realizēt slidotapmācības programmu 1.klase skolēniem . Pirmās divas skolas Jelgavā, kas iesaistīsies šajā programmā būs Jelgavas 2.un 3.pamatskola.

Jelgavas Ledus sporta skolā (JLSS) šorttreka nodaļa darbību uzsāka tikai no šā gada 1.oktobra. Trenere Evita Krievāne uz JLSS pārnāca no Ozolniekiem, kur ledus arēna tika slēgta. Ar viņu kopā Jelgavas ledus hallē trenēties pārnāca treniņu grupa, kas savas prasmes šajā sporta veidā apgūst jau divus gadus. Paralēli šai grupai trenere jau komplektē jauno slidotāju grupu , kas šajā sporta veidā tikai sper pirmos soļus.

Tātad rīt visi slidotgribētāji uz Jelgavu. Slidošanas meistarības pakāpei šoreiz nav nozīmes- tā ir iespēja jebkuram bērnam piedalīties sacensībās uz ledus. Vecāki- izmantojiet skolēnu brīvdienas veselīgai un sportiskai atpūtai.

Katram dalībniekam jāstartē 2 disciplīnās. Dalībniekam jāstartē ķiverē un cimdos. Tiem dalībniekiem, kam nav ķivere, to nodrošinās Jelgavas sporta skola.

Sacensību sākums plkst. 10.00
Pieteikšanās:
Dalībniekus sacensībām jāpiesakās līdz 28. decembrim pa tālruņiem: sporta skolas administrācijai - 63007222 vai 20384690, trenerei E Krievānei - 20004004, vai pa e-pastu: info@jlss.lv .