Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunatnes čempionātā šaušanā uzvar liepājnieki

Jānis Celmiņš

Latvijas jaunatnes čempionātā šaušanā uzvar liepājnieki
Ance Birkmane izpilda vingrinājumu ar pneimatisko šauteni
Foto: www.saufed.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē (24. un 25. oktobrī) Dobeles rajona sporta skolas šautuvē ar Liepājas rajona sporta skolas komandas uzvaru noslēdzies Latvijas jaunatnes čempionāts ložu šaušanā (vecākajā grupā).

Čempionāta ietvaros jaunie šāvēji izpildīja piecus vingrinājumus ar mazkalibra un pneimatiskajiem ieročiem 10, 25 un 50 metru distancēs. Vingrinājumos ar pneimatiskajām pistolēm vislabāk veicās Daugavpils jaunajiem sportistiem. Vingrinājumā PP-40 uzvaras svinēja Karīna Blakunova un Sergejs Snežkovs. Vingrinājumā PŠ-40 ar pneimatiskajām šautenēm vislabāk veicās Liepājas un Dobeles šāvējiem. Meiteņu konkurencē uzvaru svinēja Ance Birkmane, bet starp zēniem labākais izrādījās Emīls Latišs.

Birkmane svinēja uzvaru arī vingrinājumā ar mazkalibra šauteni MŠ 3x20. Zēnu konkurencē šajā pašā vingrinājumā triumfēja Rihards Priedolts, kurš tāpat kā Birkmane pārstāv jau pieminēto Liepāja rajona sporta skolu.

Vingrinājumā ar mazkalibra pistoli (MP-40) 50 metru distancē startēja tikai pieci jaunieši. Labāko rezultātu no viņiem sasniedza tukumnieks Uldis Piņķis.

Sacensību kopvērtējumā uzvaru svinēja Liepājas rajona sporta skolas komanda, otro vietu ieņēma mājinieki Dobeles rajona sporta skolas jaunie šāvēji, bet trešie palika daugavpilieši no Daugavpils BJSS.

Sacensību rezultāti: saufed.lv: Latvijas Šaušanas Federācija