Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Sprinta stafetē uzvar Zviedrijas slēpotājas

Andris Vētra
Andris Vētra

Zviedrijas distanču slēpotājas Brita Norgrēna un Šarlote Kalla šodien Diseldorfā (Vācija) izcīnīja uzvaru pasaules kausa izcīņas posma 6 x 0.8 km komandu sprinta sacensībās.

Ar komandu sprinta sacensībām Diseldorfā (Vācija) šodien turpinājās pasaules kausa izcīņas posma sacensības distanču slēpošanā. Sacensības norisinās pilsētas centrā, izveidotā trase atrodas Reinas krastos.

Pārsteidzoši, taču uzvaru izcīnīja nomināli Zviedrijas otrā komanda, kura pārspēja Krievijas pirmo komandu, tās sastāvā startēja Natālija Matvejeva (vakar uzvarēja 0.8 km sprintā) un Natālija Korosteļeva. Zviedrijas pirmā komanda (tās sastāvā Lina Andersone un Anna Dālberga) ieņēma tikai 10. vietu.

Trešo vietu izcīnīja Somijas distanču slēpotājas Pirjo Muranena un Virpi Kuitunena, kuras vismaz daļēji reabilitējās par vakar sprintā piedzīvotajām neveiksmēm (kvalifikācijā abas uzrādīja attiecīgi 1. un 3. rezultātu, bet finālā neiekļuva, ieņemot attiecīgi 6. un 11. vietu). Mājinieces - Vācijas distanču slēpotājas - finišēja 5. vietā, lai arī pāris (Evi Štēle - Zahenbahere un Klaudija Kuncela - Ništada) iepriekš tika uzskatīts par vienu no favorītēm.

Pasaules kausa izcīņas 1. posms. Diseldorfa (Vācija).
6 x 0.8 km sprinta stafete (sievietes) (startēja un finišēja 23 pāri):

1. Zviedrija II (Brita Norgrēna un Šarlote Kalla) 9:58.4
2. Krievija I (Natālija Matvejeva un Natālija Korosteļeva) +1.5
3. Somija I (Pirjo Muranena un Virpi Kuitunena) +2.2
4. Slovēnija (Petra Majdiča un Vesna Fabjana) +2.6
5. Vācija I (Evi Štēle - Zahenbahere un Klaudija Kuncela - Ništada) +3.7
6. Norvēģija I (Astrīda Jakobsena un Marita Bjorgena) +4.1
7. Šveice I (Seraina Mišola un Silvana Buhere) +4.8
8. Vācija III (Katrīna Cellere un Stefānija Boelere) +6.2

Izmantotie resursi:
www.fis-ski.com

     [+] [-]

, 2007-10-29 02:22, pirms 17 gadiem
Zviedrietes beidzot varbūt sāk atgūt bijušo gadu garšu! Lai veicas! Somietēm vēl mazliet līdz formai jāpacenšas, bet gan viņas to sasniegs īstajā laikā un brīdī! Tiesa, sprints nav īstā mēraukla, tāpēc pagaidīsm sezonas īstās sacensības!