Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

papildināts Paukotājs Šilins ieņem 49. vietu Eiropas U23 čempionātā

Andrejs Siliņš

Paukotājs Šilins ieņem 49. vietu Eiropas U23 čempionātā
Artūrs Šilins (otrais no kreisās)

Daugavpils paukotājs Artūrs Šilins Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā notiekošajā Eiropas U23 čempionātā izcīnījis 49. vietu paukošanā ar špagu.

Pirms gada Šilins pārsteidza Eiropu, Krievijas pilsētā Kazaņā notikušajā čempionātā izcīnot bronzas godalgu, taču šogad atkārtot šo panākumu neizdevās. Artūrs uzvarēja 12 cīņās no 30 un izslēgšanas turnīram nekvalificējās, paliekot septītais savā grupā un pirmais aiz svītras kopvērtējumā jeb 49. pozīcijā. Kopumā sacensībās šajā disciplīnā startēja 62 sportisti.

Trenera Sergeja Šaklunova audzēknim šī bija pēdējā iespēja startēt U23 čempionātā.

Atgriežoties no Bratislavas, Artūrs paspēja iegūt Latvijas čempiona titulu, spraigā finālā pieveicot Igaunijas sportistu, kurš fiziskā noguruma dēļ nebija spējīgs pabeigt finālu. Abi uz Latvijas čempionātu ieradās pa taisno pēc nogurdinošā ceļa no Bratislavas. Trešo vietu ieguva cits daugavpilietis Jurijs Sjanita un rīdzinieks Pāvels Švecovs.

Dāmu konkurencē nepārspēta bija daugavpiliete Aleksandra Smetaņina, kura konkurentēm neatstāja nekādas izredzes uz panākumu.

Izmantotie resursi:
Home | European Fencing Confederation

     [+] [-]

, 2012-05-29 00:00, pirms 12 gadiem
Paldies par info, bet kādēļ sportacentrs.com nepublicē informāciju par citām sacensībām, kur mūsējiem (it sevišķi kadetiem un junioriem) ir daudz augstāki rezultāti?
Bet paldies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja