Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Valneris uzvar otrajā Pasaules kausa posmā dambretē pēc kārtas

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Valneris uzvar otrajā Pasaules kausa posmā dambretē pēc kārtas
Uzvarētājs Guntis Valneris (vidū). Foto: Latviajs Dambretes federācija.

Vakar Nīderlandē noslēdzās Pasaules kausa posms dambretē, kur pirmo vietu izcīnīja starptautiskais leilmeistars no Latvijas Guntis Valneris, tādējādi uzvarot Pasaules kausa posmā otro reizi pēc kārtas.

Nīderlandes pilsētā Kragenburgā no 20.aprīļa līdz 27.aprīlim norisinājās Pasaules kausa posms dambretē “Flevoland Open”, kurā piedalījās 52 dalībnieki no 9 valstīm un kurā sekmīgi startēja starptautiskais lielmeistars Guntis Valneris.

Vairākkārtējs pasaules un Eiropas čempions no Latvijas ieguva 13 punktus no 18 iespējamiem un kļuva par šī posma uzvarētāju. Tikpat punktus nopelnīja, bet pēc papildus rādītājiem otro vietu izcīnīja starptautiskais lielmeistars no Nīderlandes Vouters Sipma. Trešo vietu spēcīgā konkurencē pārsteidzoši ar iegūtajiem 12 punktiem, izcīnīja MF meistars no Polijas Filips Kuczevskis.

Valnerim šī ir jau otrā uzvara pēc kārtas šogad Pasaules kausa posmos. Iepriekšējais posms, kur Guntis izcīnīja uzvaru, norisinājās Rietumāfrikas valsts Burkinafaso galvaspilsētā Vagadugu no 2024. gada 19.janvāra līdz 27.janvārim.

Izmantotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija

     [+] [-]

, 2024-04-28 15:36, pirms 2 nedēļām
Malacis. Brauc apkārt pa pasauli un spēlē dambreti. Un tā visu mūžu.