Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Loginovam viena uzvara sešās cīņās un izstāšanās no cīņas par Parīzes ceļazīmi

Loginovam viena uzvara sešās cīņās un izstāšanās no cīņas par Parīzes ceļazīmi
Daniels Loginovs. Foto: Romans Koksarovs

LETA. Latvijas paukotājs Daniels Loginovs svētdien Luksemburgā Eiropas zonas olimpiskās kvalifikācijas sacensībās ar špagu neiekļuva izslēgšanas spēlēs.

Apakšgrupā Daniels Loginovs uzvarēja vienā no sešām cīņām, pārspējot tikai Kipras pārstāvi Aleksandru Talioti, un neturpināja cīņu par ceļazīmi uz Parīzes olimpiskajā spēlēm.

Pie ceļazīmes uz olimpiskajām spēlēm tiks tikai pirmās vietas ieguvējs.

Jau ziņots, ka piektdien Sofija Prošina sacensībās ar špagu piekāpās ceturtdaļfinālā, bet Vitālijs Kuceba sacensībās ar floreti zaudēja pirmajā "play-off" cīņā.

Olimpiskais kvalifikācijas turnīrs Luksemburgā norisināsies līdz svētdienai.

Izmantotie resursi:
LETA


Foto: Emīls Desjatņikovs / Kultūras un sporta centrs “Daugavas stadions”
3

Saeimas komisija atbalsta gandrīz miljons eiro pārdali sporta jomas atbalstam

LETA. Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija trešdien atbalstīja iekšējo valsts budžeta līdzekļu pārdali Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM) 984 652 eiro apmērā, lai sniegtu atbalstu sporta jomai.
Alise Dvaršķe. Foto: Daugavpils.lv
1

Dvaršķe triumfē Eiropas junioru čempionātā šaušanā 25 metru distancē

LETA. Latvijas šāvēja Alise Dvaršķe trešdien Horvātijā izcīnīja pirmo vietu Eiropas junioru čempionātā šaušanā ar mazkalibra sporta pistoli 25 metru distancē.
Emīls Vasermanis. Foto: Latvijas Šaušanas federācija

Šāvējam Vasermanim 14. vieta Pasaules kausa posmā

LETA. Latvijas šāvējs Emīls Vasermanis trešdien Minhenē Pasaules kausa posmā ieņēma 14.vietu vingrinājumā ar pneimatisko pistoli desmit metru distancē.