Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ozoliņam Eiropas kadetu čempionātā 36. vieta paukošanā ar floreti

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ozoliņam Eiropas kadetu čempionātā 36. vieta paukošanā ar floreti
Foto: Latvijas Paukošanas federācija

LETA. Latvijas sportists Jēkabs Ozoliņš piektdien Itālijā Eiropas kadetu čempionātā paukošanā ar floreti ierindojās 36., Markuss Zdors - 43., Vladislavs Sviridenkovs - 77. un Dāvis Osītis - dalītā 85. vietā.

Ozoliņš grupā uzvarēja četrās no sešām cīņām, tiekot izsētam ar 32. numuru. Izslēgšanas cīņu turnīra pirmajā kārtā viņš bija brīvs, bet otrajā ar 4:15 piekāpās spānim Alehandro Pereiram (33.).

Zdors grupā uzvarēja trijās no sešām cīņām un tika izsēts ar 42. numuru. Pirmajā kārtā viņš bija brīvs, bet otrajā ar 3:15 zaudēja francūzim Gijomam Vatsonam (23.).

Sviridenkovs un Osītis grupā uzvarēja pa vienai no sešām cīņām, 94 sportistu sacensībās izslēgšanas cīņās neiekļūstot.

Sievietēm paukošanā ar špagu Anna Platkova uzvarēja pusē no sešām cīņām un tika izsēta ar 63. numuru. Izslēgšanas cīņās Latvijas paukotāja ar 15:8 pieveica grieķieti Elefteriju Raspopci, kura bija izsēta ar 66. numuru, un ar 7:15 piekāpās ar otro numuru izsētajai igaunietei Jūlijai Trinovai.

Sofija Janeviča grupā uzvarēja divās no sešām cīņām un tika izsēta ar 80. numuru. Pirmajā kārtā viņa ar 10:15 zaudēja Šveices paukotājai Sofī Šteimerei (49.).

109 sportistu konkurencē Platkova ieņēma 60. un Janeviča - 80. vietu.

Pirms gada Eiropas kadetu čempionātā Tallinā sudraba medaļu paukošanā ar špagu izcīnīja Sofija Prošina.

Eiropas kadetu čempionāts Neapolē notiks līdz 25. februārim.