Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Sievietēm Latvijas čempionātā dambretē uzvar Valnere

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Sievietēm Latvijas čempionātā dambretē uzvar Valnere
Uzvarētāja A.Valnere vidū. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Sievietēm no 25.februāra līdz 27.februārim arī tika noskaidrotas labākās šī gada dambretistes valsts čempionātā 64 lauciņu dambretē ar klasisko laika kontroli.

Fināla cīņās, spēlējot pēc riņķa sistēmas, sacentās astoņas sievietes. Tika izspēlēti mikromači ar laika kontroli uz katru partiju 30 minūtes plus 30 sekundes gājienam. Sievietes spēlēja ar sākuma gājienu izlozi pēc 150 izlozes variantu tabulas.

Sievietēm turnīra gaitā rādot stabilu spēli, pārliecinoši ar 11 punktiem no 14 iespējamiem par 2022.gada Latvijas valsts čempioni kļuva Nacionālā lielmeistare Antra Valnere, kurai šis ir jau septītais čempiones tituls. Cīņas par nākamajām vietām bija daudz sīvākas un noslēgumā četras dalībnieces ieguva 8 punktus, kur papildus kritēriji otro vietu ļāva izcīnīt Nacionālajai meistarei Jeļenai Tkačenko.

Savukārt trijnieku noslēdza viena no talantīgākajām jaunietēm, 11 gadīgā Malvīne Misāne, kura par uzrādīto rezultātu izpildīja Nacionālo meistaru. Ar 8 punktiem ceturtajā vietā pagājušā gada čempione Nacionālā meistare Marija Magdalēna Nereda un piektajā vietā deviņkārtējā valsts čempione Nacionālā lielmeistare Regīna Piroņena.

Izmantotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija

     [+] [-]

, 2022-02-28 12:27, pirms 3 gadiem
Uzvarētāja radiniece lielmeistaram Guntim Valnerim? Meita?