Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Austrāliešu peldētājs Hakets beidz karjeru

Austrāliešu peldētājs Hakets beidz karjeru
Grants Hakets
Foto: AFP

Izcilais austrāliešu peldētājs Grants Hakets, kurš izcīnījis zelta medaļas divās olimpiskajās spēlēs pēc kārtas, pirmdien intervijā vietējai televīzijai paziņojis, ka plāno aiziet no profesionālā sporta.

28 gadus vecais peldētājs šo savu lēmumu iecerējis paziņot pirmdienas vakarā paredzētajā preses konferencē.

Pēc uzvarām 2000. gada Sidnejas un 2004. gada Atēnu olimpisko spēļu 1500 metru brīvā stila distancē Hakets bija tuvu zeltam šajā disciplīnā arī šovasar Pekinā, taču palika otrais, piekāpjoties tunisietim Osamam Meloli. Kopumā austrāliešu peldētāja kontā ir septiņas olimpiskās medaļas, no kurām trīs zelta, kā arī desmit pasaules čempionātu augstākā kaluma godalgas 1500m un 800m brīvā stila distancēs.

"Piedalīšanās olimpiskajās spēlēs savās mājās Sidnejā un starts šovasar Pekinā kopā ar lieliskajiem komandas biedriem ir manas dzīves un sportista karjeras spilgtākie momenti," sacīja Hakets.

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com

  +1 [+] [-]

, 2008-10-27 14:27, pirms 16 gadiem
sportists ar lielo burtu!!! Noteikti pietrūks viņa lielo maču finālos!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-27 17:45, pirms 16 gadiem
Miloslavskis garās distances nepeld!