Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Latvijas ekstrēmā tūre 08" piestāj Ādažos

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Klāt nākamais ekstrēmo sporta veidu sacensību "Latvijas ekstrēmā tūre 08" posms, kas šajā nedēļas nogalē norisināsies Ādažos, Ādažu novada sporta svētku "Gravitācijas spēles" ietvaros. Šis ir pēdējais tūres posms pirms noslēguma pasākuma Rīgā.

Sporta sacensību „Gravitācijas spēles” ietvaros, 30. augustā Ādažos, norisināsies piektais jauniešu organizācijas “Avantis” organizētās ekstrēmo sporta veidu sacensības “Latvijas Ekstrēmā tūre 08”, starptautiskas veikborda sacensības „Ziemeļu kausa izcīņa”, velotriāla sacensības „Ādažu kausa izcīņa velotriāla frīstailā 08” un parkour sacensības. Šīs būs pēdējais sacensību posms pirms grandiozajām finālsacensībām, kas norisināsies 6.septembrī, Rīgā, Grīziņkalna skeitparkā.

Tā kā šis ir pēdējais posms pirms fināla sacensībām, kurā tiks noskaidroti labākie Latvijas braucēji ekstrēmajos sporta veidos, tad Ādažu skeitparkā paredzētās sacensība sola neaizmirstamu šovu un adrenalīnu pārpildītas „gravitācijas spēles” tādās ekstrēmo sporta veidu disciplīnās kā „Session Ramps skateboard”, „FOX BMX” un „Taktika.lv inline”. Par pozitīvi lādētu mūziku un iespaidīgiem trikiem visas tūres garumā rūpēsies enerģijas dzēriens “Red Bull”.

Ieva Ermane, viena no aktīvākajām iepriekšējā gada tūres skeitborda disciplīnas dalībniecēm, atzīstas: „Latvijas ekstrēmā tūre ir vasaras labākais pasākums, ar kuru pagājušā gadā varēju ar draugiem apceļot Latvijas skeitparkus, ļoti labi pavadīt savu brīvo laiku un iepazīties ar saviem vienaudžiem - skeitbordistiem un ekstrēmās kultūras pārstāvjiem no citām Latvijas pilsētām. Šogad ar draugiem jau esam sagatavojušies šā gada tūrei un esam gatavi iekarot skeitparkus!”

„SPEEDSIDE komanda sadarbībā ar pasaules vadošo ekstrēmo sporta veidu apģērbu zīmolu FOX Racing ir izvēlējusies atbalstīt Latvijas ekstrēmo tūri, jo uzskatām, ka tieši ekstrēmais sports ir viens no veidiem, kas labvēlīgi ietekmē jauniešus un mudina viņus aktīvi pavadīt brīvo laiku, veido saistošu vidi atpūtai un kopīgām pozitīvām interesēm. Mēs priecājamies par iespēju sniegt savu ieguldījumu šāda veida un mēroga pasākumā.” atzīst viena no ekstrēmās tūres sadarbības partneriem, Anita Eizenšmite no kompānijas „SPEEDSIDE”.

Trīs mēnešu garumā „Latvijas ekstrēmā tūre 08” apmeklēs 6 Latvijas pilsētas – Liepāju, Saldu, Ventspili, Jēkabpili, Ādažus un Rīgu. Tūres mērķis ir popularizēt ekstrēmos sporta veidus jauniešu vidū, kā alternatīvu aktīvai un azartiskai brīvā laika pavadīšanai.

”Latvijas ekstrēmās tūres ’08” nākamās pieturvietas:
6.septembris – tūres noslēguma pasākums Rīgā, Grīziņkalna skeitparkā.