Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Hansabanka Baltic Open" golferis Broders 59.vietā

Kristaps Zālītis

Nedēļas nogalē aizvadītajā "Hansabanka Baltic Open" profesionāļu turnīrā golfā "Ozo golfa klubā" uzvaru izcīnīja zviedrs Pērs Barts, aizvadītajās trīs dienās kopā izdarot 202 sitienus jeb -14 pret PAR. Labākais no latviešiem bija Kārlis Broders, izcīnot 59.vietu.

Kārlis Broders sacensības noslēdza ar +8 pret PAR, kas ir mūsu valsts sportistu līdz šim labākais rezultāts "Hansabanka Baltic Open" sacensībās.

Sacensībās uzvaru izcīnījušais Barts bija apmierināts ar savu spēli visu trīs dienu garumā un pauda apņēmību rudenī veiksmīgi aizvadīt kvalifikācijas sacensības, lai nākamgad jau spēlētu PGA Eiropas tūrē. "Ja kvalifikācijā spēlēšu tikpat labi kā šeit [Rīgā], nešaubos, ka iekļūšu Eiropas tūrē," teica Barts.

Otrās vietas ieguvēju savu tautieti Peteru Bocianu čempions apsteidza par trim sitieniem, bet par vēl vienu sitieniem vairāk izdarīja trešās vietas ieguvējs soms Jūnass Grandbergs.

"Hansabanka Baltic Open" notika jau piekto gadu, profesionāļiem cīnoties par 50 000 eiro balvu fondu, no kura uzvarētāja guvums bija 10 000 eiro. Kopš "Hansabanka Baltic Open" pēc otrās dienas samazina spēlētāju skaitu, nevienam Latvijas pārstāvim nebija izdevies profesionāļu konkurencē finišēt augstāk par 61. vietu, ko 2005. gadā spēja Mikus Gavars. Ar +3 pārvarējis "katu", Gavars summā ar +12 finišēja 61. vietā 107 dalībnieku konkurencē. Šogad startēja 141 spēlētājs.

Hansabanka Baltic Open

Vieta Sportists Valsts PAR
1. Per Barth Zviedrija -14
2. Petter Bocian Zviedrija -11
3. Joonas Granberg Somija -10
4. Tony Edlund Zviedrija -6
5. Oscar Modin Zviedrija -5
5. Toni Hakula Somija -5
59. Kārlis BrodersLatvija+8

Izmantotie resursi:
golfs.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja