Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ventspilī starptautiskas sacensības peldēšanā

Jānis Pārums

Piektdien 28.martā un sestdien 29.martā Ventspils peldbaseinā norisināsies "Latinvest" kausa izcīņa un Ventspils atklātais čempionāts peldēšanā, kurā piedalīsies jaunie peldētāji no Latvijas un Lietuvas.

Starptautiskās peldēšanas sacensības notiks trīs grupās: 1992. – 1994., 1995. – 1997., 1998.gadā dzimušajiem un jaunākiem zēniem un meitenēm, un tās dalībnieki startēs brīvajā un tauriņstilā, peldēšanā uz muguras un brasā, kā arī brīvā stila stafetē. Katras distances labākie trīs vietu ieguvēji saņems diplomus, medaļas un balvas, bet stafešu uzvarētāji tiks pie diplomiem un kausiem. Savukārt sacensību noslēgumā pēc FINA tabulām tiks noteikti visaugstvērtīgākie rezultāti katrā vecuma grupā un labākie rezulātu ieguvēji saņems naudas balvas.

Latinvest kausa izcīņu un Ventspils atklāto čempionātu organizē Olimpiskais centrs “Ventspils” un Sporta skola “Spars” ar SIA “Latinvest”, “Scanlines” un Ventspils brīvostas atbalstu. Sacensībās piedalīsies jaunie peldētāji no Latvijas un Lietuvas.

Informāciju sagatavoja:
OC "Ventspils" Sporta un mārketinga daļa