Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"adidas" īsteno sociālo akciju sapņu piepildīšanai

Jānis Pārums

No 1. marta līdz 30. aprīlim adidas sociālās akcijas "Impossible is Nothing" ietvaros dod iespēju ikvienam Latvijā dalīties ar savu "neiespējamo" sapni, ko kompānija palīdzēs piepildīt. Sapnis var būt saistīts ar jebkuru sporta jomu.

„Šobrīd akcija notiek jau pāris nedēļas un jau tagad varu secināt, ka tā ir izvērtusies ārkārtīgi populāra. Ņemot vērā, ka vienīgā prasība, lai piedalītos akcijā ir "neiespējams" sapnis, vēlme apgūt jauno un mērķtiecība sava sapņa piepildīšanā, ir bijuši rindām cilvēku, kuri vēlas aizpildīt akcijas lapiņu un iemest to akcijas kastē,“ komentē „adidas Baltics“ tirdzniecības mārketinga vadītājs Baltijas valstīs Jurģis Ozoliņš.

Cilvēkiem, kuri vēlas, lai viņiem palīdz piepildīt sapņus, nepieciešams tikai uzrakstīt uz akcijas lapiņas savu vēlēšanos, kontaktinformāciju un iemest to īpašā akcijas kastē. Akcijas nobeigumā žūrija izvēlēsies trīs uzvarētājus, kuri balvā iegūs praktisku palīdzību sapņa piepildīšanai. Uzvarētāju vārdi tiks paziņoti 23.maijā.

Sociālās akcijas "Impossible is Nothing" ieceres realizēšanu atbalsta Sportland un 100% Sports, kur atrodas akcijas kastes un lapiņas. Akcija noslēgsies 30. aprīlī. Papildus Sportland un 100% Sports akcijas kastes ir novietotas arī Arēnā Rīga, Forum Cinemas, Skonto hallē un Olimpiskajā Sporta centrā.

Informāciju sagatavoja:
adidas Baltics

  +1 [+] [-]

, 2008-03-27 15:29, pirms 16 gadiem
Jurgis Ozolinsh labi pateica!