Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Vasermanis un Rašmane izcīna bronzas medaļas "H&N Cup" šaušanas sacensībās Vācijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vasermanis un Rašmane izcīna bronzas medaļas "H&N Cup" šaušanas sacensībās Vācijā
Agate Rašmane. Foto:Latvijas Šaušanaqs federācija

LETA. Emīls Vasermanis un Agate Rašmane piektdien Minhenē "H&N Cup" sacensībās jaukto komandu sacensībās šaušanā ar pneimatisko pistoli desmit metru distancē izcīnīja trešo vietu.

Kvalifikācijā Latvijas duets ar 575 punktiem ieņēma ceturto vietu, nodrošinot cīņu par trešo vietu. Vasermanis sašāva 290 punktus, bet Rašmane - par pieciem mazāk.

Cīņā par trešo vietu Latvijas šāvēji pārspēja Vācijas duetu Zandra Reica/Pauls Frēlihs.

Latvijas otrā komanda Rūta Leila Spriņģe/Lauris Strautmanis ar 565 punktiem kvalifikācijā ierindojās 17. vietā 34 duetu vidū. Spriņģe sašāva 275, bet Strautmanis - 290 punktus.

Latvijas trešā komanda Elīza Rasiņa/Daniels Vilciņš ar 547 punktiem ierindojās 31. vietā. Rasiņa sašāva 262, bet Vilciņš - 285 punktus.

Finālā Serbijas duets Zorana Arunoviča/Damirs Mikecs pieveica Francijas pāri Kamila Jedžejevski/Florians Fukē.

Individuālajās sacensībās Strautmanis ieņēma piekto vietu.

Ceturtdien norisināsies arī sacensības desmit metru šaušanā ar pneimatisko šauteni, bet pēc tam plānoti mači duetiem un junioriem.