Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Miris treneris Ēriks Liekne

Ritvars Raits
Ritvars Raits

24.septembrī zemes klēpī tika guldīts viens no sambo un džudo cīņas pamatlicējiem Latvijā Ēriks Liekne (22.04.1930. – 18.09.2008.) – seškārtējs Latvijas meistars sambo, Latvijas nopelniem bagātais treneris. Trenera darbā Ēriks Liekne aizvadīja pusgadsimtu, sagatavojot 60 sporta meistaru sambo un džudo cīņā.

Atvadīties no Ērika Lieknes bija atnākuši viņa kolēģi, skolnieki, džudo un sambo institūciju pārstāvji. Starp viņiem S.Veļikotnijs, M.Laibins, A.Jackevičš, G.Ķirsons, A.Sviridovs, Z.Čevers, Z.Aumeisters, J.Alksnis, O.Baskins un daudzi, daudzi citi cienījami cilvēki. Sirsnīgu runu pavadīts Ēriks iegrima ziedu jūrā un uguns liesmās, lai savienotos ar zemes māti. Luterāņu baznīcas mācītāja svētiem vārdiem svaidīta un mūzikas skaņu pavadīta viņa dvēsele un gars devās ceļojumā uz aizsauli.

Izsākām visdziļāko līdzjūtību Ērika Lieknes tuviniekiem.