Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Valnerim vēlviena bronzas medaļa Eiropas čempionātā dambretē

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Valnerim vēlviena bronzas medaļa Eiropas čempionātā dambretē
Guntis Valneris. Foto: Fons Sluiter.

Holandes pilsētā Hijkenā norisinājās Eiropas čempionāts 100 lauciņu dambretē, kur otro bronzas medaļu izcīnījis Nacionālais lielmeistars Guntis Valneris, iegūstot trešo vietu ātrspēlē.

Iepriekš ziņojām, ka Pasaules un Eiropas čempions Guntis Valneris 44 dalībnieku konkurencē atzīstami cīnījās ātrajā 100 lauciņu dambretē. Nākamajā dienā turpat norisinājās Eiropas čempionāts ātrspēlē 100 lauciņu dambretē, kur tajā arī piedalījās 44 dalībnieki. Cīņas noritēja pēc Šveices sistēmas 9 kārtās ar laika kontroli 5 minūtes + 3 sekundes uz gājienu.

Valneris bija vienīgais, kurš abās reizēs iekļuva trijniekā un ieguva medaļu. Valneris atkārtoja iepriekšējās dienas panākumu un ar 13 punktiem no 18 iespējamajiem vēlreiz izcīnīja trešo vietu. Zelts atkal Holandei, tikai citam leilmeistaram. Par Eiropas čempionu ar 15 punktiem kļuva Roels Boomstra, bet, izcīnot 14 punktus, sudraba godalga tika Jurijam Aņikejevam no Ukrainas.

Izmantotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija

     [+] [-]

, 2022-10-25 16:09, pirms 2 gadiem
Vēlvienā jau raksta kopā? Sc totāli degradē. Var tak skolu neklātienē arī pabeigt, ja nebija laika iet parastā skolā.

     [+] [-]

, 2022-10-25 17:06, pirms 2 gadiem
janx13 rakstīja: Vēlvienā jau raksta kopā? Sc totāli degradē. Var tak skolu neklātienē arī pabeigt, ja nebija laika iet parastā skolā.
https://tezaurs.lv/v%C4%93lviens:1