Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rīgas čempioni – Kuzmins un Bogustovs

Andrejs Siliņš

Rīgas čempioni – Kuzmins un Bogustovs
Laureāti slalomā

Pēc ilgāka laika tika rīkots Rīgas atklātais čempionāts skeitbordā. Līdz šim jaunieši bija iecienījuši Rīgas kausa izcīnās sacensības, kuras pēdējos gados notika "Trojas" skeitparkā.

Šogad vairāk kā pussimts skeiteru „Trojas” skeitparkā sacentās par čempiona titulu un medaļām, kā arī vērtīgām balvām no veikala „Grīziņš”.

Strītstailā par čempionu kļuva Kārlis Bogustovs, kurš šovasar bija labākais arī tradicionālajās „Converse skate attack” sacensībās Jūrmalā. Otro vietu negaidīti ieņēma talantīgais jaunais jūrmalnieks Fricis Štrauss. Trešo / ceturto vietu dalīja Rūdolfs Henčels un Valdis Bertrops.

Jaunākajā grupā strītstailā:
1.Jānis Dzirnieks, 2.Ronalds Kusts, 3.Mārtiņš Neimanis
Slalomā meistaru grupā:
1.Jānis Kuzmins, 2.Gustavs Gailītis, 3.Ainars Jermačenko
Junioru grupā:
1.Juris Grundulis, 2.Aivars Kārkliņš 3.Edijs Jermačenko
Augstlēkšanā:
1.Kārlis Deksnis 120 cm, 2.Edžus Konošonoks 110, 3.Juris Grundulis 110

Tagad slalomisti gatavojas pasaules rekorda labošanai 25, 50 un 100 ķegļu distancē. Starptautiskā skeitborda slaloma asociācija (ISSA) pirmo reizi visā pasaulē vienlaicīgi 7.septembrī aicina rīkot rekorda labošanas sacensības, kuras tiks reģistrētas arī Ginnesa rekordu grāmatā. Vislielākās iespējas kļūt par jauno rekordistu ir Eiropas čempionam Jānim Kuzminam, kura stiprā puse ir tieši līnijslaloms braukšanā pa līdzenumu.

     [+] [-]

, 2008-08-25 20:10, pirms 16 gadiem
Lai veicas Jankam !!!!!!!!!!!!