Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Transact-Pro" devušies uz regbija 7 Eiropas čempionu kausa izcīņu Maskavā

Jānis Celmiņš

"Transact-Pro" devušies uz regbija 7 Eiropas čempionu kausa izcīņu Maskavā
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Miesnieku septiņnieks kā Transact-Pro - desmit spēlētāji piektdien ar lidmašīnu devās uz Maskavu, lai trešo reizi startētu Eiropas Čempionu kausa izcīņā, kas trešo reizi notiks Maskavā.

Sacensības notiks Lužņikos sestdien un svētdien. RK Miesnieki komandas nosaukums turnīrā būs Transact-Pro, kāds tas šajā sezonā ir kluba galvenajai komandai regbijā 7. Transact Pro ir norēķinu karšu industrijas banku interneta maksājumu pakalpojumu sniedzējs un piedāvā visu veidu norēķinu karšu – debetkaršu, kredītkaršu, iepriekšapmaksāto un divzīmolu karšu izdošanu.

Transact-Pro pretinieki B grupā būs abu iepriekšējo turnīru finālisti Yug (Krievija) un divas pilnīgi nezināmas komandas Rudergesellscaft (Vācija) un Yizzaeli (Izraēla). Divas labākās komandas turpinās cīņu par vietām astoņniekā, pārējās divas - cīnīsies par devīto vietu.

Turnīrā atkal startēs 16 komandas, kas sadalītas četrās priekšsacīkšu grupās. A grupā spēlēs abu iepriekšējo turnīru uzvarētāji VVA-Podmoskovye (Krievija), Obolon (Ukraina), Bern (Šveice), Stavanger (Norvēģija). C grupā Lechia (Polija), Bloumarine (Moldova), Vairas (Lietuva), Imperiya (Krievija), D grupā Krasny Yar (Krievija), NSA (Bulgārija), Colossi (Grieķija) un Anglijas Nacionālās pirmās divīzijas 2010. gada čempioni Esher, kas 25 spēlēs piedzīvojuši tikai vienu zaudējumu.

Krievu TV kanālā Rossija 2 svētdien no plkst. 17.30 paredzēta pārraide.

Transact-Pro Maskavā: Viktors Silvoniks, Aldis Augstkalns, Anatolijs Vasiļjevs, Mārcis Pētersons, Jānis Priede, Andrejs Aleksandrovs, Artūrs Kozels, Valters Raņķis, Arvis Pilenieks un Uģis Rupainis. Līdz pēdējam brīdim uz vietu sastāvā pretendēja arī Kristaps Jakušs, Andris Andersons un Leno Bramanis.

2008. gadā 16 komandu konkurencē miesnieki ieņēma 6. vietu, bet 2009. gadā no 12 komandām - astoto.

Izmantotie resursi:
miesnieki-rugby.lv