Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rubļevskai un Čerkovskim bronza jauktajā stafetē PK posmā Brazīlijā

Jānis Celmiņš

Rubļevskai un Čerkovskim bronza jauktajā stafetē PK posmā Brazīlijā
Jeļena Rubļevska
Foto: Romāns Kokšarovs, f64/Sporta Avīze

Bronzas medaļas Pasaules kausa otrā sezonas posma sacensībās jauktajā stafetē izcīnījuši Latvijas modernās pieccīņas pārstāvji Jeļena Rubļevska un Deniss Čerkovskis. Latvijas komanda atzina vien Krievijas un Ukrainas komandu pārākumu.

Sacensības Rubļevska un Čerkovskis sāka ar 39 uzvarām paukošanā, kas summā Latvijas duetam deva 952 punktus un trešo vietu. Peldēšanā ierasti Latvijas komandai tik labi neveicās – 1280 punkti un vien 14. vieta 16 komandu konkurencē, bet jāšanā atkal viss bija kārtībā – otrā vieta (1152 punkti). Kombinācijā (šaušana + skriešana) – sestā vieta, kas ļāva pieskaitīt kopējam punktu skaitam vēl 2208 punktus. Summā Rubļevskas un Čerkovska duets izcīnīja 5592 punktus.

Uzvaru sacensībās svinēja Krievijas pārstāvji Jekaterina Huraškina un Aleksandrs Ļesuns, finišā par desmit sekundēm apsteidzot ukraiņus Viktoriju Terešuku un Ruslanu Nakoņečniju. Latvijas duets uzvarētājiem zaudēja 36 sekundes, bet tuvāko sekotāju Lietuvas duetu apsteidza vien par četrām sekundēm.

Jau vēstīts, ka individuāli Brazīlijas posmā Čerkovskis izcīnīja sudraba medaļu, bet Rubļevska ierindojās 22. vietā.

Izmantotie resursi:
Pentathlon.org - UIPM Homepage

  +4 [+] [-]

, 2013-03-25 11:48, pirms 11 gadiem
Nu gan 5cinieki nodeva šo posmu!!! Malaci

  +1 [+] [-]

, 2013-03-25 18:44, pirms 11 gadiem
Liels prieks par viņiem. Re ka pulveris vēl sauss, tā turēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja