Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē Baltijas valstu čempionāts loka šaušanā

Andrejs Siliņš

Nedēļas nogalē Baltijas valstu čempionāts loka šaušanā
Foto: baltic.archery.lv/

No 28. līdz 29. janvārim Olimpiskā centra „Ventspils” Vieglatlētikas manēžā notiks Baltijas valstu čempionāts loka šaušanā.

Sestdien, 28. janvārī, plkst. 09 :45 notiks čempionāta atklāšana. Sacensībās pulcēsies ap 80 lokšāvēju, kuri ieradušies no Polijas, Igaunijas, Lietuvas, Somijas un Latvijas.

Sacensības norisināsies pēc Starptautiskās Loka šaušanas federācijas (FITA) noteikumiem, sacensību dalībniekiem šaujot kvalifikāciju vingrinājumā FITA Indoor Round no 18 metru distances un turnīrus, kuru laikā cīņā pēc setu sistēmas noskaidros Baltijas čempionus. Sportisti sacentīsies olimpiskajā un kompaktloka klasēs.

Pateicoties Olimpiskā centra „Ventspils” Vieglatlētikas manēžas izmēriem, sievietēm un vīriešiem ar olimpiskajiem lokiem būs iespējams izpildīt vingrinājumu 2 x 70 metri, un piedalīties komercsacensībās. Balvu fonds tiks veidots no sportistu dalības maksām.

Sīkāka informācija par sacensībām atrodama sacensību mājas lapā – baltic.archery.lv (informācija angļu valodā) un Latvijas Loka šaušanas federācijas mājas lapā Latvijas Loka Šaušanas Federācija .

Informāciju sagatavoja
Kristīne Bergmane
SIA Olimpiskā centra „Ventspils”
Mārketinga menedžere