Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

EČ šorttrekā rīkotāji saņem atzinīgus vārdus

Jānis Pārums

Olimpiskā centra "Ventspils" Ledus hallē no šī gada 18. līdz 20. janvārim norisinājās Eiropas čempionāts šorttrekā, kurā piedalījās 135 sportisti no 25 valstīm. Organizatori pēc EČ noslēguma saņēmuši atzinīgus vārdus.

Čempionāta sacensības apmeklēja vairāki simti skatītāju, tāpat Ventspilī ieradās sportistus pavadošās personas, žurnālisti un sacensību organizatori no Starptautiskās slidošanas asociācijas. Eiropas čempionāts šorttrekā Ventspilī deva iespēju visas Latvijas iedzīvotājiem gan klātienē, gan televīzijas ekrānos iepazīt ne tikai jaunu un azartisku sporta veidu, bet arī lepoties pašiem ar savu pirmo Eiropas čempionu šorttrekā – Haraldu Silovu. Sacensību dalībnieki izteica atzinību ventspilniekiem par laipno uzņemšanu, kvalitatīviem ēdināšanas un transporta pakalpojumiem. Transporta pakalpojumus nodrošināja SIA "Ventspils reiss" un daļai viesu bija iespēja pārvietoties ar "Volkswagen centra" piešķirtajām jaunajām automašīnām.

Starptautiskās slidošanas asociācijas pārstāvis Mjongs Hi Čanga kungs, kurš bija čempionāta goda viesis un augstākā amatpersona, izteica pateicību un atzinību olimpiskajam centram „Ventspils” par sadarbību čempionāta organizēšanā un viesmīlību. Čanga kungs bija gandarīts par sakopto Ventspils pilsētu, kurā viņš plānojot atgriezties vēlreiz privātā vizītē.

Šobrīd notiek pēdējie Ledus halles sakopšanas darbi pēc nelielā ugunsgrēka, kas izcēlās 22. janvāra vakarā, aizdegoties ledus laukuma bortu aizsargmatračiem. Ugunsnelaime nav nesusi lielus zaudējumus Olimpiskajam centram "Ventspils", jo cietušais inventārs bija apdrošināts un remonta izdevumus segs ERGO apdrošināšana.

Informāciju sagatavoja:
OC "Ventspils" Sporta un mārketinga daļa

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja