Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Baltais karuselis" Latvijā

Jānis Pārums

Februāra sākumā un vidū notiks Latvijas kausa izcīņa kalnu slēpošanā. Sacensību galvenā doma - uz sportisko kaislību fona izvērst sacensības par īpašu un neaizmirstamu notikumu kā dalībniekiem, tā arī līdzjutējiem.

"Baltais karuselis"- tā kalnu slēpotāju aprindās tiek saukts galvu reibinošais cīniņš par lielajiem un mazajiem Kristāla Globusiem jeb pasaules kausiem kalnu slēpošanā. "Baltais karuselis" ne tikai spraigo sportisko cīņu dēļ ledainajās Eiropas, Amerikas un Kanādas trasēs, bet arī dēļ visa tā, kas ap šo pasākumu norisinās pirms un pēc sacensībām, uz skatuves un aizkulisēs, reklāmas un masu mēdiju sabiedrībā, sporta inventāra ražotāju un tirgotāju aprindās.

Pavisam droši var paziņot - šogad kaut ko līdzīgu varēsim nobaudīt arī Latvijā, protams, atbilstoši apmēriem un rocībai.

Vadoties no iepriekšējo gadu pieredzes un speciālistu ieteikumiem, Latvijas slēpošanas savienība (LSS) šosezon Jūsu vērtējumam piedāvās daudz savādāku Latvijas Kausu izcīņas formātu, nekā tas bija līdz šim. Pirmkārt, tie, kuri ir izpētījuši LSS mājas lapas sadaļu "kalendārs", var secināt, ka 2008.gada sezonas Latvijas Kausa izcīņa aizņems tikai divas nedēļas nogales februārī (2-3. un 16-17. februārī). Iepriekšējos gadus tā risinājās veselas četras nedēļas nogales. Tādejādi šosezon tiks dota iespēja un laiks mūsu sportistiem vairāk sevi pierādīt FIS un citās starptautiskās sacensībās, kā arī klubiem organizēt treniņnometnes nopietnākās kalnu nogāzēs.

Tomēr galvenā pamatideja šāda formāta izvēlei bija - uz sportisko kaislību fona izvērst sacensības par īpašu un neaizmirstamu notikumu kā dalībniekiem, tā arī līdzjutējiem un interesentiem. Pie kopējā sacensību scenārija tiek nopietni strādāts un apspriestas vistrakākās idejas. Ir padomā šova elementi, kurus nākas redzēt tikai vasarā, dažu labu paziņu varēsim ieraudzīt gluži citā ampluā, ikvienam klātesošam būs iespēja izmēģināt spēkus trasēs un citi pārsteidzoši notikumi nāks cits pēc cita. Spēcīgāko vecuma grupu sportistiem varēs just līdzi Pilsētas trases jaunajā mākslīgajā apgaismojumā un protams, pēc apbalvošanas, tur pat uz kalna "after ski" burziņā kā allaž- draudzīgā atmosfērā varēs apspriest sportistu veiksmes un neveiksmes.

Tas viss ir iespējams pie tā rūpīgi strādājot un pateicoties LSS labvēļiem, kuri šogad ir atzinuši LSS kā nopietnu sadarbības partneri un sapratuši, ka tās organizētajos pasākumos reklamēšanās un sevis prezentēšana, ir jauna, līdz šim vēl nebijusi iespēja – piesaistīt jaunu interesentu uzmanību.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Slēpošanas Savienība

     [+] [-]

, 2008-01-24 12:53, pirms 17 gadiem
Kur tad notiks tās sacensības? sniega jau nav?

     [+] [-]

, 2008-01-24 13:04, pirms 17 gadiem
Tu paskaties kā ārā snieg. Ja nenokusīs, tad būs

  -1 [+] [-]

, 2008-01-24 13:25, pirms 17 gadiem
A kur LSS te normālu kalnu atradīs...?! Gaižiņš?! Tur jau lāga ieskrieties nemaz nevarēs, ka jau lejā būs...

     [+] [-]

, 2008-01-24 14:52, pirms 17 gadiem

     [+] [-]

, 2008-01-24 14:59, pirms 17 gadiem
uz kura kalna tas notiks? Siguldā?