Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Video: Āris Ozoliņš: No 1.janvāra Aleksejs Širovs pārstāvēs Latviju

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
No Starptautiskās Šaha federācijas (FIDE) kongresa tikko kā atgriezies FIDE Baltijas zonas prezidents Āris Ozoliņš videointervijā stāsta par Latvijas šaham svarīgiem jaunumiem, no kuriem galvenais - Alekseja Širova atgriešanās.
No 1.janvāra vienam no pasaules vadošākajiem šahistiem Aleksejam Širovam, kurš šobrīd pārstāv Spāniju, būs Latvijas šaha pilsonība, tādējādi no nākamajā šaha olimpiādē viņš atkal varēs spēlēt Latvijas izlases sastāvā.
Vēl FIDE piedāvājusi Latvijai rīkot nākamo Eiropas čempionātu šahā sievietēm, kas būtu visu laiku nozīmīgākais turnīrs mūsu valstī.
4. un 5.decembrī Latvijā viesosies FIDE prezidents Kirsans Iļumžinovs. Viņš plāno tikties ar valsts aukstākajām amatpersonām un Latvijas Olimpiskās komitejas vadību. Vizītes laikā tiks spriests šaha pils celtniecību Rīgā, šaha mācīšanu skolās, iespējamo LOK atbalstu šaham kā olimpiskajam sporta veidam.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2011-10-24 23:42, pirms 13 gadiem
Feina zina par Sirovu .