Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Džudistam Kurbanovam 5. vieta pasaules junioru čempionātā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Džudistam Kurbanovam 5. vieta pasaules junioru čempionātā
Aigars Mīlenbergs un treneris Genādijs Mihailovs

Parīzē notiekošajā pasaules junioru čempionātā džudo Latvijai šodien 5. vietu svara kategorijā līdz 66 kg izcīnīja Artūrs Kurbanovs.

Kurbanovs pirmajā cīņā pieveica Kotamu Ašurovu no Tadžikistānas, pēc tam tika galā arī ar Slovākijas džudistu Adamu Gazo un krievu Denisu Jarcevu, kļūstot par C apakšgrupas uzvarētāju, kas viņam garantēja vietu pusfinālā. Cīņā par iekļūšanu finālā mūsu sportists piekāpās polim Gregoržam Levinskim. Turnīra pēdējā cīņā par trešo vietu ar gandarījuma turnīru veiksminieku ungāru Zoltu Gorjanacu Kurbanovam neizdevās uzvarēt, kas nozīmēja samierināšanos ar piekto vietu.

Savukārt svara kategorijā līdz 73 kg Ļevs Jofe izstājās jau pēc pirmās cīņas, kurā piekāpās portugālim Žoržem Fernandešam.

Latviju šajā čempionātā vīriešu sacensībās vēl pārstāvēs šī gada Eiropas junioru čempionāta sudraba medaļas ieguvējs Aigars Mīlenbergs (-83 kg) un Artūrs Ņikiforenko (-91 kg), bet dāmu sacensībās vienīgā mūsējā būs Līga Tera, kura startēs svara kategorijā līdz 63 kg.

Pasaules čempionāts Francijas galvaspilsētā norisināsies līdz 25. oktobrim.

Izmantotie resursi:
intjudo.eu

     [+] [-]

, 2009-10-23 21:06, pirms 15 gadiem
par dzhudistiem/eem vairaak mazaak viss skaidrs, luudzu, izveerstu un ilustreetu informaaciju par dzhudeem!