Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Saldū noskaidros Latvijas čempionus skeitbordā

Jānis Pārums

Svētdien 27. jūlijā Saldū notiks Latvijas čempionāts skeitbordā. Dalībnieki sacentīsies milzu, speciālajā un paralēlajā slalomā. Galvenos pretendentus uz uzvaru var diezgan viegli prognozēt.

Jānis Kuzmins – pasaules un Eiropas čempions - šogad Latvijā ir uzvarējis visās sacensībās. Otrās vietas vairākkārtīgi ir ieguvis Gustavs Gailītis. Par augstām vietām varētu cīnīties arī Ainārs Jermačenko, Salvis Skarainis un Didzis Jasukaitis.

Interesantākas sacensības būs junioru grupā. Tajā par čempiona titulu spēku samēri ir ļoti līdzīgi vairākiem jaunajiem slalomistiem. Par meistarīgākiem var uzskatīt Juri Grunduli, Aivaru Kārkliņu, Krišjāni Ceru.

Sacensību laikā jaunieši, kuri vēlēsies varēs izmēģināt braukšanu ar slaloma dēļiem, kas ir atšķirīga no braukšanas ar parasto skrituļdēli. Labākie tiks pie saldām balvām.
Saldū čempionāts notiek pilsētas svētku ietvaros. Sacensības notiks Skrundas ielā, kur ir skeitborda slalomam nepieciešamais slīpums un labas kvalitātes asfalts. Skatītāju izklaidēšanai notiks skaļākās līdzjutējas konkurss un kāpšana uz alus kastēm.

Sacensības rīko Latvijas Skeitborda federācija un tās atbalsta Saldus pilsētas dome, Latvijas Sporta pārvalde, "Cadbury" un "Tracker". Sacensību rezultāti būs ievietoti portālā skateboardinfo.lv

Nedēļu vēlāk labākie Latvijas slalomisti dosies uz Zviedriju, kur Gēteborgā notiks pasaules čempionāts.

Informāciju sagatavoja:
Gints Gailītis

  -2 [+] [-]

, 2008-07-23 10:36, pirms 16 gadiem
jaa skrundas iela jau visu izsaka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-07-23 11:16, pirms 16 gadiem
labi ka šādi raxti arii paradāas. ;]

  +1 [+] [-]

, 2008-07-23 12:22, pirms 16 gadiem
hecis rakstīja: jaa skrundas iela jau visu izsaka


ja kas mums skrundas iela Tagad ir viena no skaistaakajaam pilseetaam, ja neesi ASalduu bijis sogad tad nerunaa

     [+] [-]

, 2008-07-23 12:46, pirms 16 gadiem
Jankinam driiz kausu maajaas buus tik daudz, ka vares vien no kraasainaa metaala labu naudinju dabuut zheel,ka shogad olimpiaadee veel nebuus shii sporta veida!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-07-23 13:02, pirms 16 gadiem
hecis rakstīja: jaa skrundas iela jau visu izsaka

ja tu domaa par bedrem , tad tagad tur ir uzliets asfalts, tachu negaranteju, ka kads sikais chiganelis kadam ar beisboleni nesasistis celjus, tachu dazhu procentuiespejamiba, ka kadam atshaus kajas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-23 14:32, pirms 16 gadiem
antiorient.lv rakstīja: webber, tipa saldus nenormaalaakaa ganksteru pilseeta skrundas ielaa dziivo vieni miizelji

tas tapec, ka visi istie, kas tur bija ir salikti cietumaa

     [+] [-]

, 2008-07-28 00:14, pirms 16 gadiem
shodien biju salduu uz tiem sacheim un man liekas ka tur tiiri taa neko viss bij uztaisiits!