Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

LOK sāk akciju "Vienoti uzvarai!"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

LOK sāk akciju "Vienoti uzvarai!"
Aldons Vrubļevskis
Foto: Teiksma Briede/f64

Tuvojoties 21. Ziemas olimpiskajām spēlēm Vankūverā, Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) sākusi īstenot projektu ar mērķi unikālā veidā dot iespēju sporta līdzjutējiem apliecināt savu atbalstu Latvijas olimpiskajai komandai.

LOK sadarbībā ar interneta portālu draugiem.lv aicina pievienoties visiem portāla lietotājiem Vankūveras Ziemas olimpisko spēļu dalībnieku portretu izveidei. Lai piedalītos akcijā, portāla lietotājiem interneta adresē draugiem.lv: draugiem.lv jāatzīmē, ka piekrīt savas profila fotogrāfijas izmantošanai šajā akcijā. Atbalstu akcijai portāla lietotāji var paust līdz janvāra sākumam.

Akcijas sauklis ir „Vienoti uzvarai!”, kas iezīmē Latvijas sporta draugu un atbalstītāju vienotību ar sportistiem olimpiskajās spēlēs, kurās sagaidāmas cīņas ne tikai ar konkurentiem, bet arī pašiem ar sevi. Turklāt sportisti ne reizi vien atzinuši, ka tautiešu vienotība un līdzpārdzīvojums olimpiskajā stadionā un arī pie televīzijas ekrāniem ir bijis kā milzīgs enerģijas lādiņš, kas palīdzējis sasniegt pēc iespējas augstākus rezultātus.

„Mēs ļoti ceram uz aktīvu līdzjutēju atbalstu, jo projekta īstenošanai nepieciešami vismaz 30 000 fotoportretu,” uzsvēra LOK prezidents Aldons Vrubļevskis.

Līdzjutēju fotogrāfiju mozaīka veidos sabiedrībā labi pazīstamu olimpiešu portretus, kas tiks izmantoti trīs vides reklāmas plakātu sagatavošanā. Kuri olimpiešu portreti tie būs, pagaidām, lai paliek noslēpums!

Pateicoties vides reklāmas kompānijas „JCDecaux” atbalstam, plakātus varēs redzēt lielākajās Latvijas pilsētās laika periodā no 2010. gada 12. janvāra līdz pat Olimpisko spēļu sākumam – 12. februārim.

„Iespējams, stāvot kādā no sabiedriskā transporta pieturvietām un pētot projekta „Vienoti uzvarai!” plakātus, jūs atradīsiet kādu labu draugu vai sen aizmirstu paziņu, bet vislabākajā gadījumā ieraudzīsiet arī pats sevi kā mazu, bet neatņemamu un svarīgu projekta sastāvdaļu,” norādīja Vrubļevskis.

Gatavie olimpiešu portreti Vankūveras olimpiādes laikā būs apskatāmi arī portālā draugiem.lv, kur akcijas atbalstītāji varēs mēģināt atrast savu attēlu izveidotajās fotomozaīkās.

Projekta dizainu izstrādās „Rhino dizaina aģentūra”, sportistu fotogrāfiju autors Viesturs Masteiko.

Latviju no 2010. gada 12. līdz 28. februārim Vankūverā pārstāvēs aptuveni 60 olimpieši sešu sporta veidu desmit disciplīnās. Jau tagad zināms, ka Olimpiskajās spēlēs Latvijas sportisti startēs hokejā, biatlonā un šorttrekā, savukārt olimpisko spēļu kvalifikācijas sacensībās veiksmīgi turpina piedalīties mūsu bobsleja, kamaniņu sporta, skeletona, ātrslidošanas un snovborda pārstāvji, bet par vietām komandā vēl jācīnās kalnu slēpošanā un distanču slēpošanā.

Informāciju sagatavoja:
LOK sabiedrisko attiecību speciāliste
Ilze Āķe-Vīksne

  +1 [+] [-]

, 2009-12-22 12:57, pirms 15 gadiem
Davai iedodiet vienoti naudiņu sportistiem,un tad varam domāt par uzvarām!!!

     [+] [-]

, 2009-12-22 14:30, pirms 15 gadiem
Es pieteicos!
Bet gribeetu peec tam uzinaat kuraa vieta ir taa bilde.

  -1 [+] [-]

, 2009-12-22 15:20, pirms 15 gadiem
Mr.Burns rakstīja: Davai iedodiet vienoti naudiņu sportistiem,un tad varam domāt par uzvarām!!!
Tieši tā !!! Cik var tos basktistus barot? vispār olimpietim būt nav diez ko.. iedomājies vidusmēra LATVIJAS basktists vai futenists (hoķi nenolieku) saņem vienā mēnesī tik cik dažs labs top 10 pasaules atlets no LV gadā !

  +1 [+] [-]

, 2009-12-22 16:53, pirms 15 gadiem
ak tu neraža.. rakstīja: Tieši tā !!! Cik var tos basktistus barot? vispār olimpietim būt nav diez ko.. iedomājies vidusmēra LATVIJAS basktists vai futenists (hoķi nenolieku) saņem vienā mēnesī tik cik dažs labs top 10 pasaules atlets no LV gadā !
ahujena gudrs komentaars...sports ir bizness un tas ka tev smadzenes ir tik cik ir,tas nenoziimee ka basketbols ir suuda sporta veids,padomaa veelreiz,kaapeec basketbolaa ir taadas vai saadas algas...tas hokjis pat nobaaleetu blakus...
pateiksu prieksaa,kur pelna,kur daudz skatiitaaju,tur labi maksaa....
vispaar man patiik hokjis...man patiik loti daudz sporta veidi,bet taadus kaa tevi es nekad nesapratisu....sports ir sports un ja tu iedziljinaatos,tad saprastu ak jebkurs sporta veids ir labs,ir tikai populaaraaki un netik...un tas ir elementari....