Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

O!Kartes skrējienā piedalās 4148 skrējēju

O!Kartes skrējienā piedalās 4148 skrējēju
O!Kartes skrējiena laikā

Vakar, 21.augustā Rīgā tika aizvadīts O!Kartes nakts skrējiens un tajā piedalījās 4148 skrējēju. Vīriešu konkurencē šajā skrējienā uzvarēja Mihails Nasekins, savukārt sievietēm pirmo vietu izcīnīja Jeļena Ābele.

Jau iepriekš tika vēstīts, ka vakar 21.augustā notiks O!Kartes skrējiens. Skrējienā piedalījušies 4148 skrējēju. Šis skrējiens pa naksnīgo Kr.Valdemāra un Vanšu tiltu notika pirmo reizi Latvijā. Ātrākie skrējēji finišu sasniedza jau pēc 15 minūtēm, tomēr lielākā daļa dalībnieku trasē uzkavējās ilgāk. Vīriešu konkurencē pirmo vietu izcīnīja Mihails Nasekins, aiz viņa palika Zemgus Žagata un Māris Ābele, savukārt sievietēm uzvarēja Jeļena Ābele, bet otro un trešo vietu izcīnīja attiecīgi Elizabete Priekule un Tajana Aņisimova. Vecākais skrējiena dalībnieks dzimis 1933.gadā. Trasē devās arī vairāki šajā gadā dzimušie mazuļi. Daudzi no skrējējiem bija īpaši padomājuši par tērpiem, piemēram, izvēloties skriet līgavas un līgavaiņa tērpā, mediķu halātos ar visu pacientu gultu, dažādās maskās un citos atraktīvos tērpos.

''Latvijas Mobilais Telefons'' prezidents Juris Binde bija apmierināts ar aizvadīto pasākumu: ''Esam gandarīti, ka pirmais O!Kartes nakts skrējiens ir pulcējis tik lielu dalībnieku skaitu, un tas ir lielisks sākums jaunai tradīcijai Rīgas svētkos. Šodien svētkus svin arī mūsu uzņēmums, kad iepazīstinām sabiedrību ar O!Kartes jauno tēlu, kas balstīts radošajā pašizpausmē un saukli: ''Kam ir ko teikt''. Mēs visi šovakar pieredzējām, ka arī katram no 4148 dalībniekiem ir ko teikt.''

Skrējiena dalībniekus un līdzjutējus uzmundrināja pasākumu vadītāji - Žanete Skarule un Ēriks Loks. Uz O!Kartes skatuves īpašu atzinību izpelnījās jaunie O!Kartes mūziķi - ''Cbema'', ''Monologs Divatā'', Anna Ķirse, bet pasākuma noslēgumā uzstājās mūziķis Gustavo.

Arī Žanete Skarule bija ļoti priecīga par notikušo pasākumu: ''Esmu pārliecināta, ka šovakar šeit bija visi, kas vēlas pieredzēt ko unikālu un neaizmirstamu. Atrodoties skrējiena dalībnieku vidū, bija jūtama tikai un vienīgi iedvesmojoša un pozitīva atmosfēra! Visiem kopā skrienot un dejojot, 4,5 km nemaz nebija tik grūti.''

No svētdienas arī mājas lapā okarte.lv būs pieejams arī skrējiena dalībnieku foto un video galerijas.

Informāciju sagatavoja:
Sabīne Puķe
''Nords Porter Novelli'' vecāka projektu vadītāja

  -1 [+] [-]

, 2009-08-22 10:53, pirms 15 gadiem
Sākumam labs skaits dalībnieku. Vairāk šādu pasākumu!

  +4 [+] [-]

, 2009-08-22 11:48, pirms 15 gadiem
Tie kas bija dēļ skriešanas DROŠI ka vairs nepiedalīsies, jo tādu haosu nebiju redzejis...dzērāji staigā pa trasi...daļa aizskrien jau dažas minūtes pirms starta...SUPER SŪDĪGS PASĀKUMS!

  -1 [+] [-]

, 2009-08-22 12:00, pirms 15 gadiem
Latvia, the land that runs...

  -1 [+] [-]

, 2009-08-22 12:02, pirms 15 gadiem
Pēdējā laikātik daudz medijos tiek popularizēta skriešana, diez kas tam par iemeslu? Iespējams poilitiķi sapratuši, ka ja LV tautiņa turpinās resnēt, tad apsprāgs un nemaksās nodokļus?

  +1 [+] [-]

, 2009-08-22 13:24, pirms 15 gadiem
Nu kas tas par nakts skrējienu augustā, ja starts 22:00... Tas jau vakara skrējiens. Būtu kaut pusnaktī startu devuši.

     [+] [-]

, 2009-08-22 16:03, pirms 15 gadiem
laikam visa tā bardaka dēļ nekādi rezultāti nebūs, vai ne?

     [+] [-]

, 2009-08-22 16:24, pirms 15 gadiem
nebija jau slikts pasākums!!!Tikai daži uzvarēt gribētāji ātrāk, bez starta signāla, izskrēja un ignorēja organizētāju saucienus atgriezties atpakaļ...

  -1 [+] [-]

, 2009-08-22 18:48, pirms 15 gadiem
Kada starpiba bija atrak skriet,ja ta pat cipi nefikseja laiku-skrejiena laiku,jo vienkarsi tada nebija.
Es vienakrsi noskreju noskriesanas pec un viss,lai gan ja butu cipi kas fikse laiku censtos vairak,bet visadi citadi atrak jega skriet nebija.