Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ozola kļūst par Eiropas čempioni Formula vindsērfingā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vācijas pilsētā Siltā no 16. līdz 20. maijam notika "Formula Windsurfing" Eiropas čempionāts. Sieviešu konkurencē Latvijas burātāja Marta Ozola uzrādīja labāko rezultātu, kļūstot par 2012. gada Eiropas čempioni.

Vīriešu konkurencē "Master" grupā Latvijas burātājs Jānis Preiss izcīnīja godpilno trešo vietu. Čempionātā piedalījās 55 dalībnieki no vairāk nekā 12 valstīm.

Latviešu rezultāti priecē vēl jo vairāk, zinot to, ka tuvojas pasaules čempionāts "Formula "Windsurfing klasē, kurš šogad no 20. līdz 26. augustam notiks Liepājā. Dalību pasaules čempionātā Liepājā ir apstiprinājuši pasaules labākie burātāji - Paulo Dos Reiss, Vilhelms Šūrmans, kā arī daudzi citi braucēji.

Sagaidāms, ka pasākumā piedalīsies 150 burātāji no 20 valstīm, un tas būs visu laiku apmeklētākais "Formula Windsurfing" pasaules čempionāts.

Informāciju sagatavoja:
Mārcis Pļaviņš
Sabiedrisko attiecību speciālists
Leo Burnett Riga