Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Favorīti pierāda savu statusu Latvijas komandu čempionātā dambretē

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Favorīti pierāda savu statusu Latvijas komandu čempionātā dambretē
Uzvarētāji - Bauskas komanda. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Valsts svētku svinību nedēļas laikā 19.novembrī Rīgā norisinājās Latvijas komandu čempionāts 64 lauciņu dambretē, favorītiem pierādot savu statusu.

Latvijas komandu čempionāts 64 lauciņu dambretē regulāri pulcējis spēcīgākos Latvijas dambretistus. Šogad cīņā par valsts labākās komandas titulu iesaistījāa desmit komandas un arī šoreiz tajās piedalījās daudzi Nacionālie lielmeistari un Nacionālie meistari.

Kā galvenie favorīti uz čempiona titulu jau no paša turnīra sākuma sevi pieteica Bauskas komandas pārstāvji un, nezaudējot nevienu punktu, šo titulu arī izcīnīja. Bauskas komandā spēlēja Mārtiņš Junkurēns, Guntars Purviņš, Zigmārs Rumbenieks, Jānis Fārnests un Reinis Štāls.

Par nākamajām godalgotajām vietām norisinājās sīvas cīņas un to liktenis izšķirās tikai pēdējās partijās. Noslēgumā iegūstot 9 punktus no 14 iespējamajiem, pie sudraba godalgām tika Dobeles Prāta sporta kluba pirmās komandas pārstāvji: Tālivaldis Rūmītis, Jānis Āriņš, Uldis Bethers un Viesturs Štelmahers.

Tikpat punktus izcīnīja, bet sliktāki papildus rādītāji izrādījas dambretes kluba Rīgas namu apsaimniekotājs dalībnieku komandai: Andrim Keiselam, Jakovam Levinam, Igoram Trubko, Jevgeņijam Matvejevam un Arkādijam Bērsonam. kuri saņēma bronzas godalgas.

Izmntotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija