Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Strazds pasaules U-23 čempionātā airēšanā cīnīsies D finālā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Strazds pasaules U-23 čempionātā airēšanā cīnīsies D finālā
Patriks Strazds, saņemot pateicību no Jelgavas domes. Foto: jelgava.lv

LETA. Latvijas sportists Patriks Strazds trešdien Kanādā pasaules U-23 čempionātā airēšanā pusfinālā neizcīnīja vietu C finālā un turpinājumā cīnīsies D finālā.

Strazds cīņā par vietu C finālā sešu airētāju konkurencē ierindojās ceturtajā pozīcijā, finišējot septiņās minūtēs un 54,49 sekundēs un atpaliekot no uzvarētāja lietuvieša Domanta Riaubas 12,29 sekundes.

No trešās vietas ieguvēja urugvajieša Lusjanu Garsijas, kurš kā pēdējais iekļuva C finālā, latvietis atpalika nepilnas septiņas sekundes.

Otrdien Laine Rumpe nodrošināja vietu C finālā, kas tiks aizvadīts ceturtdien. Arī Strazds D finālā startēs ceturtdien.

Savukārt paralēli notiekošajā pasaules U-19 čempionātā Evija Freimane priekšsacīkstēs finišēja astoņās minūtēs un 35,88 sekundēs un sasniedza pusfinālu, kurā turpinās cīņu par vietu A finālā.

Vēl Valters Sējāns un Emīls Niks Donovs pāraira divnieku sacensībās nepārvarēja priekšsacīkstes. Latvijas divnieks finišēja septiņās minūtēs un 14,23 sekundēs un bija ceturtais, nesasniedzot pusfinālu.

U-23 un U-21 čempionāti Sentkatarinsā norisināsies līdz 25. augustam, jaunākajai sportistu grupai pirmos startus aizvadot 21. augustā.