Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Drimonakosam Eiropas rekords

Drimonakosam Eiropas rekords
Joanis Drimonakoss
Foto: AFP

Grieķu peldētājs Joanis Drimonakoss šovakar uzvarēja 200 metru tauriņstila peldējumā Eiropas čempionātā peldēšanā, turklāt laboja arī kontinenta rekordu šajā distancē, kas līdz šim piederēja francūzim Frankam Espozito.

Drimonakoss distanci veica minūtē un 54.16 sekundēs (1:54.16), krietni vien labojot līdzšinējo rekordu (1:54.62). Ātrāk par iepriekšējo Eiropas labāko sasniegumu nopeldēja arī otrās vietas ieguvējs polis Pāvels Koržeņovskis (1:54.38). Līdz pasaules rekorda augstumiem šajā distancē eiropiešiem gan vēl ir tālu – gandrīz pirms gada Melburnā Maikls Felpss (ASV) šo distanci veica 1:52.09.

Trešo vietu 200 metros tauriņstilā izcīnīja krievs Nikolajs Skvorcovs, bet pārējie sekotāji no pirmā trijnieka atpalika krietni.

Eiropas čempionāts peldēšanā.
200 m tauriņstils vīriešiem.
Fināls

Vieta Sportists Valsts Laiks
1. Ioannis Drymonakos GRE 1:54.16 ER
2. Pawel Korzeniowski POL 1:54.38
3. Nikolay Skvortsov RUS 1:54.65
4. Christophe Lebon FRA 1:56.57
5. Mathieu Fonteyn BEL 1:56.86
6. Sergiy Advena UKR 1:57.04
7. Ioan Gherghel ROU 1:57.97
8. Simon Sjoedin SWE 1:58.90

Izmantotie resursi:
omegatiming.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Uģis Briedis un Kristīne Šonmane. Foto: Latvijas Badmintona federācija.

Šonmane un Briedis - divkārtējie Baltijas badmintona čempioni senioriem

Baltijas senioru čempionātā badmintonā sekmīgi nostartējuši vairāki Latvijas pārstāvji, no kuriem Uģis Briedis un Kristīne Šonmane kļuva par divkārtējiem čempioniem.
Foto: Dainis Krauja.

Latvijas čempionātā skrituļslidošanā 5km spraigās cīņās uzvar Reinsons un Priedīte

Šodien Siguldā “Fischer slēpošanas centrā” notikušajā Latvijas čempionātā skrituļslidošanā, ko ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu rīkoja Latvijas Skrituļslidošanas federācija un SK “ASI”, 5km distancē spraigās cīņās par uzvaru vīriešiem pirmo vietu ieguva Sandis Reinsons, beigās apsteidzot iepriekšējo gadu uzvarētāju Reini Znotiņu, bet sievietēm tika konstatēta mazāka atstarpe starp pirmo un otro vietu – 0,2 sekundes, un ar šādu pārsvaru pār Patrīciju Sniķeri uzvaru svinēja Agate Priedīte.

Pēc nedēļas sāksies pirmās pasaules mēroga MTB orientēšanās sacensības Latvijā

Jau nākošnedēļ, no 4. līdz 7. jūlijam, Smiltenes pievārtē esošajā sporta kompleksā “Teperis” pirmo reizi Latvijā norisināsies pasaules līmeņa sacensības MTB orientēšanās sportā (MTBO), kur vienlaicīgi tiks aizvadīts kā Pasaules kausa 2. posms, tā arī U23 pasaules čempionāts. Plānots, ka kopumā sacensībās piedalīsies ap 200 dalībnieku no aptuveni 20 valstīm.