Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com meklē diskusiju virzītāju komentāru sadaļā

Sportacentrs

Turpinot uzlabot Sportacentrs.com satura kvalitāti un apzinoties, ka jau 20 gadus pie mums apgrozās Latvijas sporta līdzjutēju komūna, meklējam komunikablus un zinošus sporta līdzjutējus, kas gatavi palīdzēt veidot kvalitatīvāku diskusiju vidi portāla komentāru sadaļā.

Mūsu aktīvo lasītāju jautājumi par sportu ir pelnījuši atbildes un kvalitatīvu diskusiju komentāru sadaļā, tāpēc aicinām komandā papildspēkus, kuru galvenais uzdevums būs pilnveidot komentāru sadaļas vidi, atbildot uz lietotāju jautājumiem, virzot un veidojot diskusijas.

Piedāvājam darbu vakaros, ko iespējams, apvienot ar studijām un citiem nepilna laika darbiem. Alga līdz 1400€ bruto atkarībā no slodzes.

Ja esi sarunām atvērta personība ar labām latviešu valodas zināšanām, kas seko līdzi sporta notikumiem, labi orientējas tajos un vēlas uzzināt vairāk par šo vakanci, tad gaidīsim tavu CV e-pastā janis.celmins@sportacentrs.com.