Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Valmierieši ar trešo piegājienu tiek pie telpu čempionāta zelta frisbijā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Valmierieši ar trešo piegājienu tiek pie telpu čempionāta zelta frisbijā
Foto: Latvijas Frisbija federācija.

Ogrē un Lielvārdē risinājās trešais Latvijas telpu frisbija čempionāts, kurā zelta godalgas izcīnīja Valmieras komanda “Insider”. Sudrabu un bronzu izcīnīja komandas no Igaunijas un Lietuvas.

Valmierieši dramatiskā finālā ar 10:9 pārspēja “Tartu Turbulence” komandu. Šī bija trešā reize, kad “Insider” spēlēja šī čempionāta finālā, taču pirmā reize, kad viņiem izdevās tikt pie augstākā kaluma cēlmetāla.

Trešajā vietā palika Lietuvas “Shooting Smiles”, kas ar 11:5 apspēlēja “Salaspils A” komandu. Čempionātā kopumā startēja desmit komandas, no kurām divas bija ārzemju.

Rezultatīvākie spēlētāji čempionātā bija igauņi Helena Tera (5,86 lietderības punkti spēlē) un Tams Jakobs (5,57 lietderības punkti spēlē). No latviešiem rezultatīvākais bija “Salaspils A” spēlētājs Jānis Bernāns (5,00 lietderības punkti spēlē), bet rezultatīvākā spēlētāja bija Linda Gulbe no “Ogres” (3,83 lietderības punkti spēlē).

Izmantotie resursi:
Latvijas Frisbija Federācija