Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Raidera kausā vadībā ASV komanda

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Raidera kausā vadībā ASV komanda
Eiropai vienīgo uzvaru izcīnīja Iana Poultera un Džastina Rouza duets
Foto: AFP

Pēc pirmās spēļu dienas Raidera kausā ASV komanda ar 5½ pret 2½ pārspēj Eiropas izlasi. Šodien tiks izspēlētas astoņas otrās dienas spēles.

''Valhallas'' golfa klubā Luisvilā vakar tika aizvadītas dubultpartijas. Vispirms rīta sesijā tika izspēlētas foursomes partijas, kuras izspēles princips ir sekojošs: katra komanda sastāv no diviem dalībniekiem, kas veic sitienus mainoties. Šajā spēļu kategorijā tika izspēlētas četras partijas, kurās ar 3:1 pārāki izrādījās ASV izlases golferi. ASV uzvarēja divas partijas, bet pārējās divas beidzās neizšķirti, par ko katra komanda ieguva puspunktu. Uzvaras gadījumā tiek piešķirts viens punkts.

Pēcpusdienas sesijā tika izspēlētas četras fourball partijas. Arī šī ir dubultpartija, kas no foursomes atšķiras ar to, ka katru bedrīti katrs no četriem golferiem spēlē ar savu bumbiņu. Šajā izspēlē Eiropa bija nedaudz veiksmīgāka, tomēr atkal bija spiesta atzīt ASV pārākumu ar 2½ pret 1½ . ASV uzvarēja divas partijas, Eiropa – vienu, bet ceturtā partija beidzās neizšķirti. Eiropai vienīgo uzvaru izcīnīja Iana Poultera un Džastina Rouza duets.

Līdz ar to pēc pirmās spēļu dienas ASV atrodas vadībā ar 5½ pret 2½.
Šodien atkal tiks izspēlētās astoņas dubultspēļu partijas, līdzīgi kā vakar, bet turnīrs noslēgsies rīt, kad tiks izspēlētas individuālās partijas, kurās noskaidrosies uzvarētājs 37. Raidera kausa izcīņā.

Saistītais raksts:
Šodien sākas 37. Raidera kausa izcīņa

Izmantotie resursi:
rydercup.com

     [+] [-]

, 2008-09-20 14:07, pirms 16 gadiem
Eiropai jaasanjemas!! Veel divas dienas taa ka var veel atspeeleeties!!!

     [+] [-]

, 2008-09-20 14:13, pirms 16 gadiem
benkiss rakstīja: Eiropai jaasanjemas!! Veel divas dienas taa ka var veel atspeeleeties!!!
Jebkurā gadījumā viss izšķirsies svētdienas individuālajās partijās, kad spēlēs viens pret vienu, un, manuprāt, Eiropai tur ir visai zolīdas izredzes: Serhio Garsija, Lī Vestvuds, Migels Angels Himenezs un, protams, arī pēdējo divu major turnīru uzvarētājs īrs Padregs Haringtons - šie vārdi komentārus neprasa. Eiropa ir uzvarējusi pēdējās trīs Raidera kausa izcīņās.

     [+] [-]

, 2008-09-21 09:04, pirms 16 gadiem
Haringtonam shodien nebija labaakaa diena!!! Vienspeelees atspeeleesies! Ja Faldo ieliks komandaa!!!