Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas stenda šaušanas komandai 8.vieta Pasaules junioru kausā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas stenda šaušanas komandai 8.vieta Pasaules junioru kausā
Latvijas komanda. Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Vakar Vācijas pilsētā Zūlē Latvijas šaušanas stenda šaušanas juniori startēja Pasaules kausā apaļā stenda šaušanā komandu vērtējumā, kur tika izcīnīta 8.vieta, un ātršaušanā ar mazkalibra pistoli pa mērķi ar melno apli.

Lauris Pēteris Vējš, Roberts Ķēniņš un Raiens Lukass Kukutis Daiņa Upelnieka pavadīti šodien piedalījās apaļā stenda šaušanas komandas sacensībās. Šodien mūsu puišiem stabils sniegums un starp spēcīgākajām pasaules komandām izcīnīta augstā 8.vieta. Augstvērtīgākais Latvijas junioru sasniegums stenda šaušanā.

Ātršaušanā ar mazkalibra pistoli pa mērķi ar melno apli gan juniorus, gan juniores vērtēja kopējā konkurencē. Labākais no mūsējiem bija Daniels Vilciņš, kurš ar sašautiem 546 punktiem ieņēma 10.vietu, Rūta Leila Spriņģe un Elīza Rasiņa ar sašautiem 506 punktiem attiecīgi 21. un 22.vietā. Vingrinājuma tabulā pēc finiša pavērās gana netipiska aina, jo pirmās septiņas vietas
pārliecinoši ieņēma Indijas sportisti.

Skatoties Pasaules junioru kausa izcīnīto medaļu tabulā, ar 32 izcīnītām godalgām līdere ir Indija. Tuvākajai konkurentei Itālijai - 10 godalgas, kam seko ASV un Polija ar piecām medaļām.

Informāciju sagatavoja
Anita Krieķe-Jermacāne
Latvijas Šaušanas federācijas
valdes locekle