Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Extrēmais Fests" Grīziņkalna skeitparkā

Jānis Pārums

Šo sestdien 22.martā, Grīziņkalna skeitparkā notiks "Sprite Urban Workshop Ekstrēmais Fests" - viens no ievērojamākajiem pavasara pasākumiem ekstrēmā sporta cienītājiem.

Pasākuma laikā notiks sacensības par labāko triku BMX, "inline" jeb skrituļslidošanā un skeitbordā. Labākos trikus katrā kategorijā noteiks žūrija un to izpildītāji saņems dāvanu kartes no "Hawaii Express".

Tāpat pasākuma laikā labākie profesionālie sportisti rādīs triku paraugdemonstrējumus, kā arī mācīs tos ikvienam interesentam.

Īpašais pasākuma notikums – "Sprite" video konkurss, kurā aicināts piedalīties ikviens pasākuma dalībnieks. Konkursa uzdevums ir vienkāršs un interesants – izveidot smieklīgus video klipus. Konkursa dalībniekii saņems "Sprite" 0,5 litru pudeli iedvesmai, kā arī viņiem būs pieejams īpašs aprīkojums (piem., trīsritenis, tērpi, u.c.) interesantu video klipu radīšanai. Žūrija izvēlēsies 5 uzvarētājus, kuri saņems vērtīgas davanu kartes, savukārt vislabākā video autors saņems galveno balvu.

"Extrēmais Fests" sāksies 22.martā plkst. 15.00 Grīziņkalna skeitparkā. Pasākumā laipni gaidīts ikviens, kurš vēlas redzēt labākos ekstrēmos sportistus, atbalstīt savus favorītus sacensībās, radīt jautru klipu Sprite video konkursā vai vienkārši interesanti pavadīt laiku svaigā gaisā kopā ar draugiem.

Šajā sestdienā notiekošais pasākums ir pirmais vairāku "Sprite Urban Workshop" pasākumu ķēdē. Kopumā Grīziņkalnā notiks trīs "Extrēmie Festi" ekstrēmā sporta cienītājiem – 22. martā, 26.aprīlī un 31.maijā.

"Sprite Urban Workshop" ir īpaša darbnīca aktīviem jauniešiem, kurā pieejama plaša informācija par dažādiem ekstrēmā sporta veidiem, kā BMX, skeitbords, skrituļslidošana, "Foot-bag" un citiem. "Sprite Urban Workshop" vēlas veicināt brīvu attieksmi, pašizpausmi un radošumu un mudināt jauniešus uz aktīvu un sportisku dzīvesveidu, pavadot vairāk brīvā laika svaigā gaisā kopā ar draugiem.

Informāciju sagatavoja:
Laura Tīte

  +1 [+] [-]

, 2008-03-20 13:55, pirms 16 gadiem
Tagad jau ar slepem pa to parku vares braukat

     [+] [-]

, 2008-03-20 18:26, pirms 16 gadiem
pilniigi piekriitu tev
tagad naaksies vinjiem atcelt to festu savaadaak tas pavasaris izskataas driizzak peec ziemas :O