Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Diskusija par jaunatnes sportu

Andrejs Siliņš

Rīt pulksten 15:00 Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM) notiks apaļā galda diskusija "Jaunatnes sporta aktualitātes Latvijā."

Diskusijas mērķis – aicināt visas jaunatnes sportā iesaistītās puses pārrunāt jaunatnes sporta aktualitātes, lai kopīgi īstenotu vienotu valsts politiku jaunatnes sportā, sekmētu jauno un talantīgo sportistu meistarības pilnveidi un nodrošinātu visa veida resursu plānošanu un efektīvu izmantošanu jaunatnes sporta attīstībai.

Diskusijā plānots pārrunāt pašreiz aktuālos jautājumus par Nacionālās sporta attīstības programmas 2006. – 2012. gadam sadaļu „Bērnu un jauniešu sports”, profesionālās ievirzes sporta izglītības iestāžu pedagogu darba samaksu, sporta izglītības iestāžu finansēšanu un tās modeļiem nākotnē, sporta internātu izveides iespējām, kā arī administratīvi teritoriālās reformas ietekmi uz sporta izglītības procesu un citus jautājumus.

Diskusijā aicināti piedalīties IZM speciālisti, sporta skolu, sporta klubu, Sporta skolu direktoru padomes, Rīgas Domes un citu pašvaldību, Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības un sporta federāciju pārstāvji. Diskusiju vadīs IZM valsts sekretāra vietnieks sporta jautājumos Edgars Šneps un Ogres novada sporta centra direktors Māris Kurilovičs.

Informāciju sagatavoja
Izglītības un zinātnes ministrijas
Komunikācijas nodaļa

     [+] [-]

, 2008-02-20 14:47, pirms 16 gadiem
Vai cilvekam no malas arii butu iespejams aiziet uz so pasakumu un padiskutet par so un to???