Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Svētdien norisināsies IFBB Starptautiskais Latvijas kauss "Rīgas Pērle 2016"

Jānis Celmiņš

Jau šo svētdien, 23.oktobrī, Rīgas elegantajā Studio69 Koncerta zālē (Tērbatas ielā 73) norisināsies rudens vērienīgākais skaistuma un sporta pasākums, ikgadējais IFBB Starptautiskais Latvijas kauss „Rīgas Pērle 2016” bodibildinga, fitnesa, bodifitnesa, bikini fitnesa, men's physique un fit model kategorijās. Pasākumu organizē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija (IFBB Latvija).

Sacensībām pieteikušies vairāk kā 170 sportisti no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un Anglijas, to skaitā arī titulētie IFBB Pasaules un Eiropas čempionātu uzvarētāji. Spēcīgākie Baltijas valstu, tai skaitā Latvijas sportisti, demonstrēs skatītājiem un tiesnešiem savu labāko formu, jo jau pēc divām nedēļām notiks IFBB Pasaules čempionāts fitnesā un bodibildingā.

Pasākuma pērle jau tradicionāli būs bikini fitnesa kategorija, kur 80 sportistes cīnīsies par turnīra uzvarētājas godu. Arī mens physique un bodibildinga kategorijās, kā arī sieviešu bodifitnesa kategorijā būs sīva cīņa par zelta medaļām, jo savu turnīrā dalību ņems labākie Baltijas valstu sportisti!

Pasākuma ietvaros notiks IFBB Latvija rudens sezonas fitnesa projekta “Fit Model Latvija 2016” fināls, kurš iesākās 9 nedēļas atpakaļ, kad 8 meitenes izaicināja sevi un pievienojās treniņu, diētas un bikini sacensību sagatavošanās programmai Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas un projekta galvenā atbalstītāja, sporta klubu tīkla MyFitness treneru vadībā, lai finālā izietu uz lielās skatuves nominācijā „Fit Model Latvija”. Notika nopietni individuālie un grupu treniņi „MyFitness” sporta klubos, skatuves defilē treniņi, uztura un vizāžas semināri, fotosesijas CHANGE Lingerie veļas zīmolā un citas sportiskās un skaistuma aktivitātes.

Sacensību sadarbības partneri LSFP, Valsts Sportam, MyFitness, Change Lingerie, Mangaļi, Cido, Valio, restorāns Riverside House, Belka, sportacentrs.com.

Sacensību sākums: plkst.13:00. Biļetes varēs iegādāties no plkst.11:00 pasākuma vietā, Studio69.

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Vederņikova