Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Valneris un Misāne uzvar Latvijas čempionātā 100 lauciņu dambretē

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Valneris un Misāne uzvar Latvijas čempionātā 100 lauciņu dambretē
Godalgoto vietu ieguvēji: (no kreisās) R.Vipulis (2. vieta), G. Valneris (uzvarētājs), V. Mitrēvičs (3. vieta). Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Ar Gunta Valnera un Malvīnes Misānes uzvarām noslēgušies Latvijas čempionāti vīriešiem un sievietēm 100 lauciņu dambretē, kuri norisinājās dambretes kluba "Rīgas namu apsaimniekotājs" telpās.

Vīriešu turnīrā par valsts čempiona titulu cīnījās desmit finālisti, savukārt sievietēm finālcīņas aizvadīja astoņas dalībnieces. Spēles tika aizvadītas pēc riņķa sistēmas ar laika kontroli 45 minūtēs plus papildus 30 sekundes par katru izdarīto gājienu.

Vīriešu turnīrā pirmo vietu, čempiona titulu un zelta godalgu izcīnīja Nacionālais lielmeistars Guntis Valneris, kurš turnīru noslēdza ar 14 iegūtajiem punktiem no 18 iespējamajiem. Punkts mazāk un sudraba godalga Nacionālajam lielmeistaram Raimondam Vipulim. Ar izcīnītajiem 11 punktiem pie bronzas godalgas tika jaunais dambretists Vsevolods Mitrēvičs, kurš ar to ieguva Nacionālā meistara titulu.

Sievietēm pārliecinoši turnīru aizvadīja talantīgā jauniete Malvīne Misāne, kura noslegumā ar iegūtajiem 10 punktiem no 14 iespējamajiem kļuva par valsts čempioni. Pie sudraba godalgas tika Marija Magdalēna Nereda, kurai punkts mazāk. Trešo vietu un bronzas godalgu saņēma Nacionālā meistare Antra Valnere, kura turnīru noslēdza ar 8 izcīnītajiem punktiem.

Izmantotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija

     [+] [-]

, 2023-02-20 01:04, pirms 2 gadiem
Valneris tikai Nacionālai Lielmeistars, nevis Starptautiskais?!

     [+] [-]

, 2023-02-20 01:07, pirms 2 gadiem
P.S. Es kā šahists skatos - mums ir atšķirība starp Nacionālo Meistaru vai Lielmeistaru un Starptautisko Lielmeistaru.