Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Vasiļevskis atklās “Nike Rīgas Izaicinājuma skrējienu”

Andrejs Siliņš

Jau šo sestdien Mežaparkā notiks “Nike Rīgas izaicinājuma skrējiens”, kur savu dalību ir apstiprinājuši vairāki Latvijā pazīstami sportisti. Skrējienu atklās šķēpmetējs Vadims Vasiļevskis. Pasākumu vadīs pazīstamais biatlonists Jēkabs Nākums. Pauzes starp skrējieniem aizpildīs Latvijā populārā grupa “Putnu Balle”.

“Nike Rīgas izaicinājuma skrējiens” ir izaicinājums negatīvajām atkarībām, kur katram dalībniekam ir iespēja salīdzināt savu skriešanas varēšanu ar populāriem sportistiem un sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem. Pasākuma laikā jebkuram dalībniekam būs arī iespēja pārbaudīt savu vispārējo veselības stāvokli “Sporta laboratorijā”.

“Nike Rīgas izaicinājuma skrējiena” distances garums 7 kilometri. Balvu fonds 5 000 LVL apmērā. Apbalvoti tiks gan ātrākie gan atraktīvākie skrējēji tādējādi pie speciālbalvām var tikt tikai par piedalīšanos. “Nike Rīgas izaicinājuma skrējiens” tiek organizēti arī kā svētki visai ģimenei, jo paralēli lielajam skrējienam notiks bērnu skrējiens, kur apbalvoti tiks visi dalībnieki.

Tā pat īpašas balvas ir sarūpētas Latvijas nacionālo bruņoto spēku komandai un Latvijas policijas komandai. Neatkarīgi no kopējā rezultāta, labākie desmit tiks pie Nike ekipējuma.

Speciālas balvas ir sagatavotas labākajām Latvijas skolu komandām, kuras tiks apbalvotas ar iespēju pavadīt sporta stundu kopā ar populāriem Latvijas sportistiem un ekskursiju uz saldējuma ražotni. Lai interesējošās skolas iegūtu šādu iespēju, skolas izveidotajai komandai bez maksas jāpiedalās skrējienā (nosūtot pieteikumu pa faksu 67324130 vai e-pastu maruta.eglite@experiential.lv).

Skrējiena dalībniekiem distanci ir iespējams veikt arī speciālos Nike + tehnoloģijas apavos, kurus bez maksas varēs izīrēt pirms skrējiena.

Pieteikties skrējienam vēl iespējams internetā vivasport.lv un bezrindas.lv, kā arī aizpildot reģistrācijas anketas Citysport un Sportland veikalos Rīgā. Dalībniekiem būs arī iespēja pieteikties skrējienam sacensību norises vietā no pulksten 9:00 līdz 11:00.

Informāciju sagatavoja:
Maruta Eglīte
Experiential

  +2 [+] [-]

, 2008-09-18 23:07, pirms 16 gadiem
Var aiziet uz garo distanci un sakumu nosprintot
un tad visiem palieliities ka esi bijis pasaules grandiem prieksha.

     [+] [-]

, 2008-09-18 23:44, pirms 16 gadiem
7km bac japiedalas man ar....!

     [+] [-]

, 2008-09-19 00:36, pirms 16 gadiem
noteikti piedaliitos, ja nebuutu, kur piedalities!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-19 07:16, pirms 16 gadiem
Tomijs rakstīja: Var aiziet uz garo distanci un sakumu nosprintot
un tad visiem palieliities ka esi bijis pasaules grandiem prieksha.
Gribēt Tu vari daudz ko, bet realitātē var izrādīties, ka tikai pirdiens sanāk un tie grandi tipina ātrāk nekā Tu sprinto.

  +1 [+] [-]

, 2008-09-19 09:55, pirms 16 gadiem
Tikai kurā vietā Mežaparkā? Varētu domāt, ka tāds mazs parks un visu var redzēt?

  +1 [+] [-]

, 2008-09-19 10:05, pirms 16 gadiem
Tos, kas kaitinaas grandus, shaus Naakums un durstiis Vasiljevskis Bet tas gan tiesa, grandi tipina fantastiskos aatrumos.