Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Triobet.com" ziedojis Latvijas Ratiņbasketbola federācijai

Ar spožiem Latvijas izlases panākumiem noslēgušās Pekinas paraolimpiskās spēles. Mūsu sportistiem tajās izdevās izcīnīt veselas trīs medaļas – vienu zelta, bet divas sudraba. Sportistu panākumu iedvesmots interneta totalizators "Triobet.com" veicis 2500 latu lielu ziedojumu Latvijas Ratiņbasketbola Sporta federācijai.

"Triobet.com" pārstāvis Kaspars Melders: "Triobet.com vienmēr ir bijis aktīvs dažādu sporta veidu atbalstītājs, tādēļ ziedojums Latvijas Ratiņbasketbola Sporta federācijai nav izņēmums, bet drīzāk gan likumsakarība. Turklāt uzskatu, ka Latvijas ratiņbasketbolistiem ir daudz vajadzību, bet dažādas institūcijas bieži vien nesadzird vai izliekas nedzirdam lūgumus pēc palīdzības.”

Latvijas Ratiņbasketbola Sporta federācijas izpilddirektors Aigars Miklāvs: "Esam pateicīgi par jebkuru ziedoto naudas summu vai cita veida palīdzību, tādēļ priecājamies arī par šo "Triobet.com" izrādīto iniciatīvu."

"2009. gada jūlijā Latvijā, Cēsīs, notiks Eiropas čempionāts ratiņbasketbolā C divīzijai, kurā piedalīsies arī Latvijas ratiņbasketbola izlase. Un tieši tādēļ ziedotā nauda noderēs, lai varētu rīkot sagatavošanās treniņnometnes mūsu ratiņbasketbolistiem, kas palīdzētu veiksmīgi startēt čempionātā," sacīja Miklāvs.

Informāciju sagatavoja:
Elīna Dreimane

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja