Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Vudss: "Turnīrs man beidzās trīs bedrītēs"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss: "Turnīrs man beidzās trīs bedrītēs"
Taigers Vudss
Foto: AFP

Pēc negaidītās izstāšanās no ''The Open'' turnīra pasaules golfa ranga līderis Taigers Vudss atzina, ka viņam nekas vakar nav izdevies kā cerēts, un liktenīgās kļūdas tika pieļautas trīs bedrītēs, pēc kā vairs nav bijis iespējams atspēlēties.

Vudss vakar tikai otro reizi karjerā, būdams profesionāļa statusā, nespēja kvalificēties ''major'' pamatturnīra otrajai daļai jeb 3. un 4. dienai. Pirms tam viņam vienīgā neveiksme bija 2006.gada ''US Open'' turnīrā, kas notika neilgi pēc viņa tēva nāves. Lai turpinātu ''The Open'' turnīru, Vudsam bija jāpabeidz 36 bedrītes ar vismaz 144 sitiniem (viņam bija 145).

''Nedomāju par to, ka nekvalificēšos, bet gan par to, ka no līdera atpaliku astoņus sitienus, kas ir atspēlējams deficīts. Bez šaubām esmu ļoti vīlies notikušajā. Šodien nekas nesanāca. Ļoti slikti izspēlēju trīs bedrītes, kas izrādījās liktenīgi. Līdz septītajai bedrītei viss bija labi, bet pēc tam aizgāja greizi un atspēlēties vairs nespēju. Lai arī pirms pēdējās bedrītes vēl bija teorētiskas iespējas izglābties, apzinājos, ka ar to spēli, ko nodemonstrēju vakar, nebiju pelnījis tikt tālāk,'' paškritisks bija Vudss.

''The Open'' vadībā pēc pirmās dienas ar -5 ir divi ASV golferi Stīvs Marino un Toms Vatsons, kurš šajā turnīrā uzvarējis piecas reizes.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

     [+] [-]

, 2009-07-18 14:28, pirms 15 gadiem
tāpat Kings golfā.

     [+] [-]

, 2009-07-18 15:39, pirms 15 gadiem
pedeja laika nav dzirdets ka sis kko sasniedz,vai ari es kludos??

     [+] [-]

, 2009-07-18 16:18, pirms 15 gadiem
extremists rakstīja: pedeja laika nav dzirdets ka sis kko sasniedz,vai ari es kludos??
ari vinam ir kritumi...

     [+] [-]

, 2009-07-18 19:25, pirms 15 gadiem
extremists rakstīja: pedeja laika nav dzirdets ka sis kko sasniedz,vai ari es kludos??
Viņš pērn jūnijā ar ceļgala traumu uzvarēja US Open, pēc tam viņam bija operācija, kuras dēļ nācās izlaist 8 mēnešus. šogad trīs uzvaras turnīros, taču nevienā no lielajiem turnīriem 2009.gadā nekas spīdošs nav sanācis.